Martkaaa5
Fanka BB :)
Też była dokładnie 10 grudnia bo sprawdziłam i pójdę w lutym może jakoś wysiedzeJa farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też była dokładnie 10 grudnia bo sprawdziłam i pójdę w lutym może jakoś wysiedzeJa farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.
W ubiegłym tygodniu miałam wizytę u lekarka badala mi piersi. Nie chcę panikowac, dlatego dzisiaj nie poszłam do lekarza. U nas równiez najpierw trzeba iść do rodzinnego i to on może skierować dalej. Jedynie do ginki mogę iść no i najlepiej to dopiero w czwartek bo nie uśmiecha mi się czekać dwie godziny w poczekalni po pracy w dodatku.Juz to zrobilam. Nie dosc ze krwawi przy szczotkowaniu, to czuje ten smak krwi i w trakcie dnia.
Karolcia.De ja czasami tak mam, ale ja mam powiekszony wezel chlonny pod pacha. Sprawdzany i piersc byla czysta. Z tego ze jestem kompletnym swirem na ten temat i wlasciwie to moja fobia. Nie czekalabym na ginekologa tylko poszla do rodzinnego. W sumie nie wiem jak u Was wyglada sluzba zdrowia, w UK wszystko idzie przez rodzinnego a sama ciaza prowadzona jest przez polozna (ale to na bank juz pisalam). Moze wystarczy zmienic stanik, moze to zmiany hormonalne ale trzeba(!) cyce sprawdzic.
Przez brzuch. Ale w celu potwierdzenia płci dopochwowo, bo przez brzuch nie miał pewności.Wybiorę się w lutym to już będzie drugi trymestr może i samopoczucie będzie troche lepsze
A pytanko do dziewczyn po usg prenatalmym przez brzuch czy dopochwowo?