reklama
U
użytkownik 902
Gość
Zmień najpierw szczoteczkę na wersję z miękkim włosiemMozecie polecic jakas paste do zebow, na krwawiace dziasla?
Karolcia.DE
Fanka BB :)
Zaraz mnie szlag trafi. Drugi post poszedł w kosmos po naciśnięciu strzałki!!
Że kiepsko się czuję to nie odniosę się do poruszanych tematów.
Może w temacie chustowania napiszę że chcę spróbować tym razem i żałuję że w Niemczech nie ma doradców którzy pomogli by zapoznać się z tematem. Tak więc zamówię chuste i z YouTubem będę dochodzić co i jak.
Mam pytanie, czy miała któraś z Was klucie w jednej piersi, dodam że nie ma żadnego wyczuwalne zgrubienia, guzka, czy sączącej się wydzieliny. Od wczoraj wieczora w lewej piersi czuje takie kłucie. Wizytę u gina mam w czwartek, nie wiem czy to kłucie to coś niepokojącego czy nie
Że kiepsko się czuję to nie odniosę się do poruszanych tematów.
Może w temacie chustowania napiszę że chcę spróbować tym razem i żałuję że w Niemczech nie ma doradców którzy pomogli by zapoznać się z tematem. Tak więc zamówię chuste i z YouTubem będę dochodzić co i jak.
Mam pytanie, czy miała któraś z Was klucie w jednej piersi, dodam że nie ma żadnego wyczuwalne zgrubienia, guzka, czy sączącej się wydzieliny. Od wczoraj wieczora w lewej piersi czuje takie kłucie. Wizytę u gina mam w czwartek, nie wiem czy to kłucie to coś niepokojącego czy nie
wszystkozajete
Moderatorka
.
(
Są doradcy i niemiecka Trageschule I fajne grupy na FB
renisus
Juz to zrobilam. Nie dosc ze krwawi przy szczotkowaniu, to czuje ten smak krwi i w trakcie dnia.Zmień najpierw szczoteczkę na wersję z miękkim włosiem
Karolcia.De ja czasami tak mam, ale ja mam powiekszony wezel chlonny pod pacha. Sprawdzany i piersc byla czysta. Z tego ze jestem kompletnym swirem na ten temat i wlasciwie to moja fobia. Nie czekalabym na ginekologa tylko poszla do rodzinnego. W sumie nie wiem jak u Was wyglada sluzba zdrowia, w UK wszystko idzie przez rodzinnego a sama ciaza prowadzona jest przez polozna (ale to na bank juz pisalam). Moze wystarczy zmienic stanik, moze to zmiany hormonalne ale trzeba(!) cyce sprawdzic.
U
użytkownik 902
Gość
Renisus to dentysta
Karolcia, jest niby Trageschule, ale oni mają trochę inne założenia (np koszmarna kołyska) którą neguje Clauwi i inne szkoły. Natomiast jeśli ktoś z Trageschule nauczy Cię kangura, kieszonki czy plecaka to super
Karolcia, jest niby Trageschule, ale oni mają trochę inne założenia (np koszmarna kołyska) którą neguje Clauwi i inne szkoły. Natomiast jeśli ktoś z Trageschule nauczy Cię kangura, kieszonki czy plecaka to super
Moja przyjaciółka robiła w 2016 roku, chociaż jej ryzyko wyniosło 1 do ponad 300. Dużo stresu, ale wynik był dobry. Dziecko urodziło się w pełni zdrowe. Po amniopunkcji nie było żadnych powikłańa czy któraś z Was zdecydowała się na amniopunkcję?
Ostatnia edycja:
Never_Give_Up
Nie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Ja farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.
reklama
Ja też farbuję. Teraz do fryzjera pójdę tak w marcu żeby na wiosnę się odświeżyć.Ja farbuje. Ostatnia wizyta to początek grudnia teraz się wybieram na kolejną na początku lutego.