reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

A ja dzisiaj zrobiłam kalafiorową i lasagne i nic nie zjadłam bo mi śmierdziało masakra wymioty mineły zaczął się wstręt do jedzenia

reklama
Zaraz mnie szlag trafi. Drugi post poszedł w kosmos po naciśnięciu strzałki!!

Że kiepsko się czuję to nie odniosę się do poruszanych tematów.

Może w temacie chustowania napiszę że chcę spróbować tym razem i żałuję że w Niemczech nie ma doradców którzy pomogli by zapoznać się z tematem. Tak więc zamówię chuste i z YouTubem będę dochodzić co i jak.

Mam pytanie, czy miała któraś z Was klucie w jednej piersi, dodam że nie ma żadnego wyczuwalne zgrubienia, guzka, czy sączącej się wydzieliny. Od wczoraj wieczora w lewej piersi czuje takie kłucie. Wizytę u gina mam w czwartek, nie wiem czy to kłucie to coś niepokojącego czy nie :(

Zmień najpierw szczoteczkę na wersję z miękkim włosiem
Juz to zrobilam. Nie dosc ze krwawi przy szczotkowaniu, to czuje ten smak krwi i w trakcie dnia.

Karolcia.De ja czasami tak mam, ale ja mam powiekszony wezel chlonny pod pacha. Sprawdzany i piersc byla czysta. Z tego ze jestem kompletnym swirem na ten temat i wlasciwie to moja fobia. Nie czekalabym na ginekologa tylko poszla do rodzinnego. W sumie nie wiem jak u Was wyglada sluzba zdrowia, w UK wszystko idzie przez rodzinnego a sama ciaza prowadzona jest przez polozna (ale to na bank juz pisalam). Moze wystarczy zmienic stanik, moze to zmiany hormonalne ale trzeba(!) cyce sprawdzic.

Renisus to dentysta

Karolcia, jest niby Trageschule, ale oni mają trochę inne założenia (np koszmarna kołyska) którą neguje Clauwi i inne szkoły. Natomiast jeśli ktoś z Trageschule nauczy Cię kangura, kieszonki czy plecaka to super:)

Ja na początku pampersy potem też dada chusteczki pampersa. Aż takich zapasów pieluch nie będę robiła bo właśnie nie wiadomo jak skóra dziecka zareaguje.

reklama
Do góry