reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Pampersy-przerobilam chyba wszystkie. Używamy głównie pampersów premium care, teraz już tylko na noc , w dzień dade. Kiedyś lidlowe były fajne,ale odkąd zmienili opakowanie to są do kitu. Tak samo zielony pampers, keidys był fajny, a teraz śmierdzi.
Chusteczek używamy tylko pampersa, jak są promocje w rossmanie to kupujemy hurtem.
Wyprawki nie robię, jeszcze o tym nie myślę, ale do 32tc chce mieć wszystko ogarnięte, bo potem będę leżeć pewnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Współczuję, uważam że jednak pampers to swego rodzaju wygoda.

Tak samo nie robie zapasu żadnych kosmetyków. Wolę kupować na bieżąco niż mieć masę czegoś, co się nie sprawdzi. W ogóle muszę poczytać składy, bo już nie jestem na bieżąco.
Zwlaszcza jak ma sie dziecko z jesieni i nie ma gdzie suszyc [emoji58]
Ja używam pampersow. Byłam też bardzo zadowolona z Dady ale tutaj nie mam.
A gdzie mieszkasz Althea?
Nie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Dziewczyny farbuja, ja nie [emoji6] ale nie dalabym rady z farba wysiedziec.

Chlop mi barszcz czerwonu zrobil, zaraz orgazmu dostane [emoji16]

A mi mąż zamówił pizzę, podobno pyszna, szkoda,że przez ten katar kompletnie nie czułam smaku:(. Córka zjadla więcej ode mnie:o w sumie to nawet nasz nadworny niejadek zjadł prawie tyle co ja.

Dalej słabo, nos zdarty calkiem. Sinupret, engystol, rutinacea, sok z aceroli, paracetamol, euphorbium, Amol zewnętrznie. Na noc chyba jeszcze psikne sobie srebrem do nosa.

reklama
Do góry