Kreska1707
Aktywna w BB
Używam szamponu koloryzującegoNie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Używam szamponu koloryzującegoNie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Zwlaszcza jak ma sie dziecko z jesieni i nie ma gdzie suszyc [emoji58]Współczuję, uważam że jednak pampers to swego rodzaju wygoda.
Tak samo nie robie zapasu żadnych kosmetyków. Wolę kupować na bieżąco niż mieć masę czegoś, co się nie sprawdzi. W ogóle muszę poczytać składy, bo już nie jestem na bieżąco.
A gdzie mieszkasz Althea?Ja używam pampersow. Byłam też bardzo zadowolona z Dady ale tutaj nie mam.
Dziewczyny farbuja, ja nie [emoji6] ale nie dalabym rady z farba wysiedziec.Nie wiem czy przewinęło się już to pytanie ale farbujecie włosy dziewczyny? Tyle nadluchałam się riznych opinii że już nie wiem jestem ruda farbowana i zaczyna pojawiać mi się odrost
Zawsze to cos [emoji16]Była ostra, to akurat czułam