reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja lubię te niskie, pod brzuch. Mam jedną pare z H&M, ale nie produkują ich już, a dokupiłabym. Te z pasem nosiłam już w wysokiej ciąży, jak było na co naciągnąć ;) Na pewno po połowie.

Ja też już chodzę w ciążowych, zdecydowanie wygodniej. Trafiłam na wyprzedaż w HM więc zapłaciłam ok 60 zł. Poza tym legginsy i sukienki. Brzuch jest dopiero lekko się zaokrąglił ale w normalnych spodniach już mnie ciśnie

Ja już się w żadne nie dopinam, więc w sumie od 3 tygodni chodzę w ciążowych
Też kupiłam w hm na wyprzedaży za 65zl, kupiłam zielone khaki i jedne ciemne granatowe

Dobra dzieki, co prawda objadlam sie naczosow z serem i nie dziwi mnie ze 2 godziny po mam taki cukier. Ty sprawdzasz godzine po? Mi sie wydaje ze mialam sprawdzac 2 po, ale moze mi sie myli. Sprawdze jutro jeszcze 3 razy a potem wyluzuje do odebrania wynikow [emoji6]
Tak mi kazali i tak mam napisane na książeczce [emoji85] może co Trust to inaczej.

Co do ciuchów ciążowych to ja już z dobre 3 tyg noszę legginsy ciążowe z takim pasem że jak się postaram to i cycki zakryje [emoji23] ale wygodne są strasznie, w spodnie się już nie dopinam a inne legginsy ciasne. Mam chyba gdzieś dżinsy z przed odchudzania (że 2 rozmiary większe) to może się zamieszczę. Niby na wadze nic ale macica już 2 palce pod pepkiem.

Wczoraj też przeżyłam szok ubiegając spodnie z wysokim stanem z dość rozciągliwego materiału.. próbowałam zapiąć guziki a tu niespodzianka nie da się więc muszę pomyśleć o zakupach ...

Witam niedzielne a ja wyciągnęłam z szafy dwie pary starych dżinsów które nosiłam jak miałam parę kg więcej jakiś czas temu jedne za duże jeszcze a drugie super pasują więc narazie problem z głowy
Wczoraj byliśmy u kuzyna i dostaliśmy zaproszenie na wesele na maj od jego córki i się śmiejemy na ile osób zaproszenie oni nie wiedzieli o co chodzi a my się śmiejemy że jeszcze jedna fasolę trzeba dopisać hehe nawet szapanan z tej okazji otworzyli

reklama
Witam się niedzielnie:) ja ostatnio zamówiłam sobie takie spodnie. Jestem zadowolona:) plus kilka sukienek przyszłościowych:)
Screenshot_20190113-142507.jpeg

Do góry