reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja lubię te niskie, pod brzuch. Mam jedną pare z H&M, ale nie produkują ich już, a dokupiłabym. Te z pasem nosiłam już w wysokiej ciąży, jak było na co naciągnąć ;) Na pewno po połowie.

Ja też już chodzę w ciążowych, zdecydowanie wygodniej. Trafiłam na wyprzedaż w HM więc zapłaciłam ok 60 zł. Poza tym legginsy i sukienki. Brzuch jest dopiero lekko się zaokrąglił ale w normalnych spodniach już mnie ciśnie

Ja już się w żadne nie dopinam, więc w sumie od 3 tygodni chodzę w ciążowych
Też kupiłam w hm na wyprzedaży za 65zl, kupiłam zielone khaki i jedne ciemne granatowe

Dobra dzieki, co prawda objadlam sie naczosow z serem i nie dziwi mnie ze 2 godziny po mam taki cukier. Ty sprawdzasz godzine po? Mi sie wydaje ze mialam sprawdzac 2 po, ale moze mi sie myli. Sprawdze jutro jeszcze 3 razy a potem wyluzuje do odebrania wynikow [emoji6]
Tak mi kazali i tak mam napisane na książeczce [emoji85] może co Trust to inaczej.

Co do ciuchów ciążowych to ja już z dobre 3 tyg noszę legginsy ciążowe z takim pasem że jak się postaram to i cycki zakryje [emoji23] ale wygodne są strasznie, w spodnie się już nie dopinam a inne legginsy ciasne. Mam chyba gdzieś dżinsy z przed odchudzania (że 2 rozmiary większe) to może się zamieszczę. Niby na wadze nic ale macica już 2 palce pod pepkiem.

Wczoraj też przeżyłam szok ubiegając spodnie z wysokim stanem z dość rozciągliwego materiału.. próbowałam zapiąć guziki a tu niespodzianka nie da się więc muszę pomyśleć o zakupach ...

Witam niedzielne a ja wyciągnęłam z szafy dwie pary starych dżinsów które nosiłam jak miałam parę kg więcej jakiś czas temu jedne za duże jeszcze a drugie super pasują więc narazie problem z głowy
Wczoraj byliśmy u kuzyna i dostaliśmy zaproszenie na wesele na maj od jego córki i się śmiejemy na ile osób zaproszenie oni nie wiedzieli o co chodzi a my się śmiejemy że jeszcze jedna fasolę trzeba dopisać hehe nawet szapanan z tej okazji otworzyli

reklama
Witam się niedzielnie:) ja ostatnio zamówiłam sobie takie spodnie. Jestem zadowolona:) plus kilka sukienek przyszłościowych:)
Screenshot_20190113-142507.jpeg

Do góry