reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jakoś wyjątkowa cisza jak na weekend [emoji39]
Ja juz obrobilam 3 prania, pościel suszy się w suszarce. Zdążyłam męża wyciągnąć, bo mi się u nas na drodze w lesie zakopał [emoji23]. Wlasnie pojechał na ściankę wspinaczkową a ja wzięłam syna i zabrałam go na kwaśnicę i pierogi. Dziś nie stoję przy garach. Mam jeszcze do ogarnięcia dwa pokoje na jutro, do popracowania kilka kompletów pościeli, wiec i tak umorduje się jak prosiak [emoji35]

reklama
My właśnie zjedliśmy spaghetti i teraz relaks. Nic już dziś nie robię. Spać mi się chce. Jutro intensywny dzień się szykuje więc trzeba odpocząć na zapas :)

Ja mam i spodnie i getry i nie moge w nich chodzic. Wszystko co na brzuch mi uciska to mnie wkurza. Wiec wszystko pod brzuchem musze.
Ja mam właśnie wszystko na brzuch ale takie luźne że nie uciska

Ja pitole... Niby tylko 8 stopni na dworze w domu mam z 18 a leżę w gaciach na kanapie świeżo po prysznic i poce się jak świnia. Okno otwarte nie pomaga. Najchętniej to bym wyszła na dwór w tych gaciach

Nawet nie to ze uscika, po prostu uczucie gumki na zoladku jest dla mnie nie do zniesienia. Tak samo mam z opaskami na glowie.

Ja przez ostatnie dni miałam urwanie głowy w pracy i przez to ciągle chodzę zmęczona, nie mogę się wyspać :( ogólnie czuje duży spadek energii, w domu bałagan, pranie i prasowanie czeka, szkoda gadać.
Ja jeszcze w normalnych spodniach chodzę, brzuszka nie widać ale może przez to że sama w sobie jestem big size więc może to jakoś inaczej :)

My właśnie zjedliśmy spaghetti i teraz relaks. Nic już dziś nie robię. Spać mi się chce. Jutro intensywny dzień się szykuje więc trzeba odpocząć na zapas :)
Też dziś miałam spaghetti a teraz sałatkę kebab będę robiła by jakoś przemycić cycki do mojego żołądka :( Wkurza mnie ten mięsowstręt :(

Też dziś miałam spaghetti a teraz sałatkę kebab będę robiła by jakoś przemycić cycki do mojego żołądka :( Wkurza mnie ten mięsowstręt :(
Ja wczoraj robiłam domowego kebaba z kurczaka na obiad. Miałam mega smaka na niego od rana a jak zaczęłam jeść to masakra. Nie dałam rady. Jeszcze mięso mi zostało na dzisiaj ale też nie mam ochoty.

reklama
Ja ostatnio tylko warzywa i warzywa. Muszę poprosić żeby mi zbadali żelazo bo ostatnio miałam na pograniczu a coś się kiepsko czuje

Do góry