reklama
Ennis92
Fanka BB :)
So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.Ennis przypomnij mi normy do mierzenia cukru please. Sprawdzalam 2h po kolacji i mam 7,4. Wiem ze za 2 tyg mam miec wyniki, ale nie daje mi spokoju i postanowilam sie sama posprawdzac.
Ja w pierwszym tyg na samej metforminie miałam 11 godzinę po jedzeniu [emoji85]
renisus
Dobra dzieki, co prawda objadlam sie naczosow z serem i nie dziwi mnie ze 2 godziny po mam taki cukier. Ty sprawdzasz godzine po? Mi sie wydaje ze mialam sprawdzac 2 po, ale moze mi sie myli. Sprawdze jutro jeszcze 3 razy a potem wyluzuje do odebrania wynikow [emoji6]So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.
Ja w pierwszym tyg na samej metforminie miałam 11 godzinę po jedzeniu [emoji85]
wszystkozajete
Moderatorka
@wszystkozajete ale z samej poduchy ciążowej byłaś zadowolona?
Tak, bardzo. Pisałam, że śpię z nią od czasu pierwszej ciąży bez przerwy Nie usunęłam jej między ciążami z łóżka.
Czymś się strułam, całą noc zdychałam, nad ranem męża dopadło także jesteśmy dętki. Dobrze, że Młodego oszczędziło.
U
użytkownik 902
Gość
Ons tak, w każdej ciąży, teraz też takie mam. Te bez pasa- z takim krótkim, mi się zsuwały zawsze, więc wolę te z panelem na brzuch.
Wszystkozajęte trzymajcie się, jakas jelitowka krąży cały czas.. oby Franula nie złapał.
Wstawiłam tego cholernego murzynka do piekarnika, spróbuję go podsuszyć to może bajaderki zrobię..
Wszystkozajęte trzymajcie się, jakas jelitowka krąży cały czas.. oby Franula nie złapał.
Wstawiłam tego cholernego murzynka do piekarnika, spróbuję go podsuszyć to może bajaderki zrobię..
Misty29
Polecam bardzo. Mi w nich było bardzo wygodnie. Teraz jeszcze zapinam się w zwykle spodnie ale czasem już wolę założyć te ciążowe bo lepiej w nich się czujęDziewczyny chodziłyście w dżinsach z materiałem na brzuch warto je kupić?Wygodnie w tym będzie?
Dzień dobry w niedziele. Wyspałyście się?
@wszystkozajete - bardzo współczuję. Oby szybko Wam przeszło. Zdrówka!
Kreska1707
Aktywna w BB
Niedziela, sklepy pozamykane a po głowie bajaderki teraz chodzą. No ładnie. Muszę więc coś upiec bo do jutra nie wytrzymam. Daj znać czy kulki dobre wyszły spokojnego dniaOns tak, w każdej ciąży, teraz też takie mam. Te bez pasa- z takim krótkim, mi się zsuwały zawsze, więc wolę te z panelem na brzuch.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Co lepsze nie wiem nawet czy mam wszystkie składniki w domu [emoji23] ale najwyżej do jutra poczekają.. nie pali się, a jutro będę potrzebowała zapchać czas do usg