reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ennis przypomnij mi normy do mierzenia cukru please. Sprawdzalam 2h po kolacji i mam 7,4. Wiem ze za 2 tyg mam miec wyniki, ale nie daje mi spokoju i postanowilam sie sama posprawdzac.

reklama
Ennis przypomnij mi normy do mierzenia cukru please. Sprawdzalam 2h po kolacji i mam 7,4. Wiem ze za 2 tyg mam miec wyniki, ale nie daje mi spokoju i postanowilam sie sama posprawdzac.
So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.
Ja w pierwszym tyg na samej metforminie miałam 11 godzinę po jedzeniu [emoji85]

So 5.5 przed jedzeniem i do 7.8 godzinę po jedzeniu.
Ja w pierwszym tyg na samej metforminie miałam 11 godzinę po jedzeniu [emoji85]
Dobra dzieki, co prawda objadlam sie naczosow z serem i nie dziwi mnie ze 2 godziny po mam taki cukier. Ty sprawdzasz godzine po? Mi sie wydaje ze mialam sprawdzac 2 po, ale moze mi sie myli. Sprawdze jutro jeszcze 3 razy a potem wyluzuje do odebrania wynikow [emoji6]

Zdrówka

Mnie coś brzuch spina... chyba magnezu się najem...
Dziś dzieci jadą na ferie więc zostaje tylko najmłodszy.

Ons tak, w każdej ciąży, teraz też takie mam. Te bez pasa- z takim krótkim, mi się zsuwały zawsze, więc wolę te z panelem na brzuch.
Wszystkozajęte trzymajcie się, jakas jelitowka krąży cały czas.. oby Franula nie złapał.
Wstawiłam tego cholernego murzynka do piekarnika, spróbuję go podsuszyć to może bajaderki zrobię..

Dziewczyny chodziłyście w dżinsach z materiałem na brzuch warto je kupić?Wygodnie w tym będzie?
Polecam bardzo. Mi w nich było bardzo wygodnie. Teraz jeszcze zapinam się w zwykle spodnie ale czasem już wolę założyć te ciążowe bo lepiej w nich się czuję ;)

Dzień dobry w niedziele. Wyspałyście się?

@wszystkozajete - bardzo współczuję. Oby szybko Wam przeszło. Zdrówka!

Ons tak, w każdej ciąży, teraz też takie mam. Te bez pasa- z takim krótkim, mi się zsuwały zawsze, więc wolę te z panelem na brzuch.
Wszystkozajęte trzymajcie się, jakas jelitowka krąży cały czas.. oby Franula nie złapał.
Wstawiłam tego cholernego murzynka do piekarnika, spróbuję go podsuszyć to może bajaderki zrobię..
Niedziela, sklepy pozamykane a po głowie bajaderki teraz chodzą. No ładnie. Muszę więc coś upiec bo do jutra nie wytrzymam. Daj znać czy kulki dobre wyszły :) spokojnego dnia

reklama
Co lepsze nie wiem nawet czy mam wszystkie składniki w domu [emoji23] ale najwyżej do jutra poczekają.. nie pali się, a jutro będę potrzebowała zapchać czas do usg

Do góry