reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jako posiadaczka cytryny, odradzam. Mamy 4 lata i chcemy wymienic na Tourana. W C4 duzo miejsca i wygodny, ale wadliwy. No i ta przekleta wielgasna szyba. Byle kamyczek i do wymiany. 3 razy wymienialsmy i ostatnio znowu mi cos walnelo.
O widzisz, dobrze wiedzieć. Mi to się licznik w cytrynie nie podoba ;)

reklama
Właśnie jak są trzy osobne fotele to i pewnie 3 isofixy, u nas w bmw5 z tyłu są tylko 2 po bokach. W środku jest mniej miejsca i fotelik by się nie zmieścił

Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)

Glodna jestem...[emoji52]
Ja właśnie zezarlam chińczyka [emoji85] robią noodle box z makaronem bezglutenowym i tanio i smacznie... Już się boję co to będzie [emoji85]
Zamówiłam sobie też box z hello fresh na spróbowanie bo mieli promocje że wyszło 18 funtów za 5 posiłków dla 2 osób. A i w tych paczkach od Emma's Diary są kody na to też. Ja już nie mam pomysłów na gotowanie mam nadzieję że to mi pomoże

reklama
Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)
Mam syna z lipca i córkę z sierpnia. U nas główne ubranka z tego co pamiętam to body na krótki rękaw, spodenki długie i krótkie, jakieś bluzeczki na długi rękaw i potem jakieś kompleciki że sweterkiem czy bluza. Na spacer można odrazu iść. Nie trzeba czapek, kołderek i innych przegrzewaczy. Ogólnie fajnie bo mniej ubierania, zacznie się na cebulę dopiero jesienią ale wtedy dzieci nie będą juz takie delikatne.

Do góry