reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jako posiadaczka cytryny, odradzam. Mamy 4 lata i chcemy wymienic na Tourana. W C4 duzo miejsca i wygodny, ale wadliwy. No i ta przekleta wielgasna szyba. Byle kamyczek i do wymiany. 3 razy wymienialsmy i ostatnio znowu mi cos walnelo.
O widzisz, dobrze wiedzieć. Mi to się licznik w cytrynie nie podoba ;)

reklama
Właśnie jak są trzy osobne fotele to i pewnie 3 isofixy, u nas w bmw5 z tyłu są tylko 2 po bokach. W środku jest mniej miejsca i fotelik by się nie zmieścił

Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)

Glodna jestem...[emoji52]
Ja właśnie zezarlam chińczyka [emoji85] robią noodle box z makaronem bezglutenowym i tanio i smacznie... Już się boję co to będzie [emoji85]
Zamówiłam sobie też box z hello fresh na spróbowanie bo mieli promocje że wyszło 18 funtów za 5 posiłków dla 2 osób. A i w tych paczkach od Emma's Diary są kody na to też. Ja już nie mam pomysłów na gotowanie mam nadzieję że to mi pomoże

reklama
Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona 8-)
Mam syna z lipca i córkę z sierpnia. U nas główne ubranka z tego co pamiętam to body na krótki rękaw, spodenki długie i krótkie, jakieś bluzeczki na długi rękaw i potem jakieś kompleciki że sweterkiem czy bluza. Na spacer można odrazu iść. Nie trzeba czapek, kołderek i innych przegrzewaczy. Ogólnie fajnie bo mniej ubierania, zacznie się na cebulę dopiero jesienią ale wtedy dzieci nie będą juz takie delikatne.

Do góry