Dokładnie kochana ja też mam córki z końca pażdziernika i też się nad tym zastanawiałam. Bo szczerze powiem że nie mam pojęcia jak ubrać w szpitalu lub na wyjście z niego noworodka.Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona
reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Dokładnie kochana ja też mam córki z końca pażdziernika i też się nad tym zastanawiałam. Bo szczerze powiem że nie mam pojęcia jak ubrać w szpitalu lub na wyjście z niego noworodka.
No właśnie nawet wyjście że szpitala też nie mam pojęcia
Jeju niby człowiek z dwójką dzieci powinien być doświadczony a tu cały czas się trzeba uczyć
Justys9031
Zaangażowana w BB
A to nam się chyba wyjątkowy egzemplarz trafił bo jak do tej pory to inwestujemy w cytrynkę tylko tak eksploatacyjnie jak olej czy klocki.Do jazdy jest fajny i wygodny, ale niestety komputer jest wadliwy. I to nie tylko moja opinia.
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja się skusiłam... I niedobrze mi.Glodna jestem...[emoji52]
slodkatrojeczka
Zależy jak będzie pogoda. Rodziłam w lipcu, mały był ubrany w czapeczkę, kaftanik i śpioszki i przykryty kocykiem (strasznie lało akurat, nie było ciepło) ale wiadomo, tylko do samochodu i z samochodu do domu.No właśnie nawet wyjście że szpitala też nie mam pojęcia
Jeju niby człowiek z dwójką dzieci powinien być doświadczony a tu cały czas się trzeba uczyć
Papaulina
Ja mam syna z początku sierpnia. Raczej cieniutkie ubranka, czapeczki w ogóle nie zakładałam. Na spacer też zaraz wyszliśmy. Minus tylko ten wieeeelki brzuch w upały. Ale kurde za nic bym nie chciała rodzić zimą.Dziewczyny A powiedzcie jak jest urodzić dziecko w lato ? JA mam synów z końca października , zimno, deszczowo i wyprawka inna A jak jest w lato ? Jaka wyprawka jak będzie 30 stopni to taki maluszek na krótki rękaw od urodzenia ? A spacery to od razu ?
Może i głupie pytanie ale ja bardziej na zimowo nauczona
U
użytkownik 902
Gość
Mam dzieci z lipca i sierpnia i na wyjście jakieś spioszki, body i cienka bluzeczka max. Od razu można chodzić na spacery. Jak urodziłam syna to były takie upały,że głównie w pampersie chodził..[emoji849] czasem jakoś rampers na krótki rękaw i nogawki albo same body. Strasznie gorąco było. Połóg w taki upał to był koszmar,ciągle miałam wrażenie, że potwornie śmierdzę [emoji23]
Papaulina
A przypomniało mi się, że zapomniałam ubrań dla siebie na wyjście ze szpitala i tłumaczę mężowi: przywieź taką tunikę żółtą. Ten owszem przywiózł żółtą ale taka grubą bluzkę z długim rękawem, takie jeansy grube... A taki upał był. Du..a to mi się ugotowała
renisus
Jezuuu chinszczyzna! Ze tez na to nie wpadlam.Ja właśnie zezarlam chińczyka [emoji85] robią noodle box z makaronem bezglutenowym i tanio i smacznie... Już się boję co to będzie [emoji85]
Zamówiłam sobie też box z hello fresh na spróbowanie bo mieli promocje że wyszło 18 funtów za 5 posiłków dla 2 osób. A i w tych paczkach od Emma's Diary są kody na to też. Ja już nie mam pomysłów na gotowanie mam nadzieję że to mi pomoże
No ja zjadlam tosta z serem i zagryzlam paczkiem. I nie wiem czy mi wystraczy [emoji16]Ja się skusiłam... I niedobrze mi.
reklama
slodkatrojeczka
Dziecko ma mieć jedną warstwę więcej niż Ty. Oczywiście nie w upał. Ja kupuję tylko lekkie bodziaki, pajace, czapeczkę kupię, w razie wiatru. Rozmiar 50-56 w niewielkiej ilości. Jakiś kombinezon coś typu misiek, lekki welur. Dziecko i tak na spacerach leży w wózku, nie wieje mu tam. Lepiej ubrać lżej niż za ciepło. Zawsze masz kocyk w razie czego.