reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
My się już teraz w kombii nie mieścimy jak na wakacje jedziemy, więc sobie nie wyobrażam przesiadki do jeszcze mniejszego bagażnika [emoji52] słaby wybór niestety w tym segmencie, a koszty tragiczne..
A mysleliscie o citroenie c4 grand picasso? My taki kupilismy już zapobiegawczo dwa lata temu przy zmianie auta. Mamy w sumie trójkę dzieciaków jak przyjeżdża do nas męża syn a z maleństwem to będzie ich już czwórka. I powiem Ci, że zdarza się że mąż jeździ w "bagazniku" i jakoś strasznie na brak miejsca na nogi nie narzekał. Plusem dla nas jest też to, że tylna kanapa ma trzy niezależne od siebie fotele, które w razie potrzeby korzystania z miejsc w bagażniku da się przesunąć lekko do przodu.

A mysleliscie o citroenie c4 grand picasso? My taki kupilismy już zapobiegawczo dwa lata temu przy zmianie auta. Mamy w sumie trójkę dzieciaków jak przyjeżdża do nas męża syn a z maleństwem to będzie ich już czwórka. I powiem Ci, że zdarza się że mąż jeździ w "bagazniku" i jakoś strasznie na brak miejsca na nogi nie narzekał. Plusem dla nas jest też to, że tylna kanapa ma trzy niezależne od siebie fotele, które w razie potrzeby korzystania z miejsc w bagażniku da się przesunąć lekko do przodu.
My myślimy. O citroenie własnie albo VW Touran. Teraz co prawda mamy kombiaka, ale chcemy żeby z tyłu można było zamontować 3 foteliki, tzn. młody jeździ na podstawce. Teoretycznie trzecie dziecko powyżej 3rż. może jeździć bez niczego... Ale jednak bezpieczeństwo najważniejsze.

My myślimy. O citroenie własnie albo VW Touran. Teraz co prawda mamy kombiaka, ale chcemy żeby z tyłu można było zamontować 3 foteliki, tzn. młody jeździ na podstawce. Teoretycznie trzecie dziecko powyżej 3rż. może jeździć bez niczego... Ale jednak bezpieczeństwo najważniejsze.
A to nie jest tak że dziecko musi mieć 150cm żeby nie jeździć w foteliku?

Justyna tak, jego też będziemy oglądać.

Karolcia staraj się korzystać z opcji cytowania wielu wypowiedzi, bo jak tu wpuszczą moderatora to Cię zjedzie [emoji23] zamknięty wygląda identycznie, tyle ze wstęp mają tylko określone osoby.

Kurcze te racuchy to był głupi pomysł, tak mi źle po nich:( dobrze,że tylko trzy zjadłam.
52 osoby? No i właśnie po to jest zamknięty..nie ma wtedy podczytywaczy, a jak ktoś się nie udziela to wylatuje

Edit: jeździłam touranem firmowym i bym go nie kupila, wcale nie jest w nim tak dużo miejsca

Znalazłam takie cos
Screenshot_20190105-205901.jpeg

Justyna tak, jego też będziemy oglądać.

Karolcia staraj się korzystać z opcji cytowania wielu wypowiedzi, bo jak tu wpuszczą moderatora to Cię zjedzie [emoji23] zamknięty wygląda identycznie, tyle ze wstęp mają tylko określone osoby.

Kurcze te racuchy to był głupi pomysł, tak mi źle po nich:( dobrze,że tylko trzy zjadłam.
52 osoby? No i właśnie po to jest zamknięty..nie ma wtedy podczytywaczy, a jak ktoś się nie udziela to wylatuje

Edit: jeździłam touranem firmowym i bym go nie kupila, wcale nie jest w nim tak dużo miejsca
A jak cytować wiele wypowiedzi które są z kilku stron?

Ja korzystam z aplikacji i tu nie ma stron, szczerze mówiąc nie pamiętam, ale chyba jak się zmienia stronę, to zaznaczenie nie znika?

reklama
Do 150cm lub 12 lat dziecko musi być przewożone w foteliku lub na podstawce. Mój syn jest wysoki a w tym roku kończy 8 lat. Za wysoki jest do fotelika. Za to moja prawie 5latka mimo swojego niezadowolenia jezdzi dalej w foteliku.

Do góry