reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Prenatalne zalecane między 11 a 14 t jak się nie mylę więc będzie ok jak najbardziej u mnie 18go będzie równo 12t
Ja pierwsze miałam 11t 5d i było za szybko ( najadłam się strachu) nic wcześniej nie pisałam bo nie wiedziałam jaki będzie finał tej historii , lekarz powiedział mi że dziecko ma przepukline pępowinową czyli jelita po za brzuchem ale na tym etapie może to być jeszcze fizjologiczne i trzeba czekać może się wchłonie. Dziś byłam drugi raz 12t5d i wszystko już ok . Mój chłopczyk jest zdrowy :yes: ( lekarz określił płeć). Ale to co przeżyłam przez ten tydzień to nikomu nie życzę :o

Ja pierwsze miałam 11t 5d i było za szybko ( najadłam się strachu) nic wcześniej nie pisałam bo nie wiedziałam jaki będzie finał tej historii , lekarz powiedział mi że dziecko ma przepukline pępowinową czyli jelita po za brzuchem ale na tym etapie może to być jeszcze fizjologiczne i trzeba czekać może się wchłonie. Dziś byłam drugi raz 12t5d i wszystko już ok . Mój chłopczyk jest zdrowy :yes: ( lekarz określił płeć). Ale to co przeżyłam przez ten tydzień to nikomu nie życzę :o
Współczuję tego strachu. I zazdroszczę, że znasz płeć. Ja pewnie poznam na połówkowym. Niby teraz mam wizytę 28 stycznia ale będzie 18 tydzień (17+1) i możliwe, że nie zrobi usg tylko posłuchamy tętna przez detektor, potem badanie, skierowania i umówimy się na połówkowe. Chociaż chyba mnie lubi, to może ją przekonam :) Mój mąż się zawsze śmieje, że tylko ja nie narzekam na nią, bo on czekając na rehabilitacje słucha narzekań babeczek w poczekalni. A dla mnie jest spoko babka :) Gdyby nie była nie prowadziłabym u niej dwóch ciąż.

Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze ☺ ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne ☺

Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze [emoji5] ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne [emoji5]

Mamy ten sam termin porodu[emoji177] super:)

reklama
Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze ☺ ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne ☺
Witaj ;)

Do góry