reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny,
W końcu Was nadrobiłam :):)
@Misty29 wiem co przezywasz. Ta historia jest mi znana. Myślami jestem z Tobą.
@Ennis92 silna kobieta z Ciebie. Będzie dobrze :tak: jako jedna z pierwszych (jeśli nie pierwsza) przytulisz malucha do piersi :)

Witam nowe mamy :)

Miałaś laparotomię czy laparoskopię? Ja też mam endo i miałam laparotomię, czyli zwykłe cięcie, blizna jak po cc. Przy pierwszej wizycie w ciąży u ginekologa lekarka zauważyła bliznę - myślała, że miałam cc. Jak powiedziałam o zabiegu, zapytała jaki czas temu był zabieg. No ale u mnie minęły 4 lata więc normalnie mogę rodzić sn. Jeśli miałaś właśnie laparotomię to w tak krótkim czasie jest to wskazaniem do cc. Co do laparoskopii to nie mam pojęcia, podejrzewam że blizny nie rzucają się aż tak w oczy i mogą Cię nie zapytać o to, musisz podpytać sama :)
Laparoskopia absolutnie nie jest wskazaniem do CC. W wywiadzie lekarz nie pytał Was o przebyte zabiegi?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry