reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Prenatalne zalecane między 11 a 14 t jak się nie mylę więc będzie ok jak najbardziej u mnie 18go będzie równo 12t
Ja pierwsze miałam 11t 5d i było za szybko ( najadłam się strachu) nic wcześniej nie pisałam bo nie wiedziałam jaki będzie finał tej historii , lekarz powiedział mi że dziecko ma przepukline pępowinową czyli jelita po za brzuchem ale na tym etapie może to być jeszcze fizjologiczne i trzeba czekać może się wchłonie. Dziś byłam drugi raz 12t5d i wszystko już ok . Mój chłopczyk jest zdrowy :yes: ( lekarz określił płeć). Ale to co przeżyłam przez ten tydzień to nikomu nie życzę :o

Ja pierwsze miałam 11t 5d i było za szybko ( najadłam się strachu) nic wcześniej nie pisałam bo nie wiedziałam jaki będzie finał tej historii , lekarz powiedział mi że dziecko ma przepukline pępowinową czyli jelita po za brzuchem ale na tym etapie może to być jeszcze fizjologiczne i trzeba czekać może się wchłonie. Dziś byłam drugi raz 12t5d i wszystko już ok . Mój chłopczyk jest zdrowy :yes: ( lekarz określił płeć). Ale to co przeżyłam przez ten tydzień to nikomu nie życzę :o
Współczuję tego strachu. I zazdroszczę, że znasz płeć. Ja pewnie poznam na połówkowym. Niby teraz mam wizytę 28 stycznia ale będzie 18 tydzień (17+1) i możliwe, że nie zrobi usg tylko posłuchamy tętna przez detektor, potem badanie, skierowania i umówimy się na połówkowe. Chociaż chyba mnie lubi, to może ją przekonam :) Mój mąż się zawsze śmieje, że tylko ja nie narzekam na nią, bo on czekając na rehabilitacje słucha narzekań babeczek w poczekalni. A dla mnie jest spoko babka :) Gdyby nie była nie prowadziłabym u niej dwóch ciąż.

Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze ☺ ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne ☺

Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze [emoji5] ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne [emoji5]

Mamy ten sam termin porodu[emoji177] super:)

reklama
Cześć dziewczyny! Obserwuje Was już od dłuższego czasu ale dopiero dziś odważyłm się napisać. To moja druga ciąża, w pierwszej było trochę komplikacji ale wszystko skończyło się dobrze ☺ ( córka 4 latka) U mnie 10t4d, termin na 29 lipca. Dziś miałam wizyte u ginekologa, wszystko jest w porządku a tak się denerwowałam. Za 2 tygodnie prenatalne ☺
Witaj ;)

Do góry