luckychoice
Fanka BB :)
Ze Wy przy tych mdlosciach takie wino mozecie pic. Mnie na sama mysl skreca feee
Mnie na myśl o winie też mdli, ale kupiłam sobie mimo wszystko "szampana" 0%, zobaczymy :-)
Mi do picia wchodzi tylko woda gazowana pepsi zero i mleko więc chyba jutro toast wzniose mlekiem
Ogólnie braku mocy ciąg dalszy a jutro goście przyjeżdżają najwyżej pójdę spać i mój M się nimi zajmie
Mnie też ratuje przed odwodnieniem woda gazowana :-)
Ja się budzę ok. 3 w nocy. I już tak się męczę do rana
Niestety mam podobnie. Budzę się o 3-4, wymiotuję raz czy dwa, jem pomarańcze, nie śpię do ok. 7, a potem odsypiam do 10.00. Bez sensu haha :-)
Fja wyszłam z pracy po 15 i jak padłam to się dopiero obudziłam. Ja nie wiem... Ktokolwiek powiedział że w 2 trymestrze wraca energia to chyba był n haju. Ja jestem jeszcze bardziej zmęczona, głowa boli i zawroty. Mdłości się jeszcze zdarzają. Jedyne co to okropny ból piersi odpuścił ale czasem jeszcze zabola. Za to zaczęły się zaparcia [emoji85] stan błogosławiony jasne[emoji23][emoji23]
A mi się dopiero zaczyna ból piersi. Zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Pewnie dlatego, że miesiąc temu skończyłam kp i piersi się przestawiają na tryb ciążowy.