reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

A ja mam w nosie sylwestra [emoji23] nic nie robię, nigdzie nie idę. Będę siedzieć i grać albo sama albo z chłopem w gry na PS4 [emoji23]

reklama
A ja mam w nosie sylwestra [emoji23] nic nie robię, nigdzie nie idę. Będę siedzieć i grać albo sama albo z chłopem w gry na PS4 [emoji23]
Ja pewnie pójdę spać o 22 :D Chyba ze kocur żyć nie da, bo i tej porze zaczyna szaleństwa. Dziś przylazł w środku nocy do nas do łóżka żeby to głaskać... zachciało się nam kota hehe

A ja świeżo po wizycie :) maluch ma prawie 7cm, termin porodu według usg 7.07, czyli tak jak om. Mamy 13+1, wszystko jest w porządku. Niestety modelem/modelką nie zostanie. Łożysko na przedniej ścianie na tę chwilę, plus dziecko ułożone jakby krzyczało "żadnych zdjęć". Niby 13+1, niby nie taki duży maluch a już był problem ze zmierzeniem. Co do spraw gorszych - oczywiscie skierowanie do endokrynologa, infekcja na dzień dobry więc witajcie globulki, no i żeby było weselej to chyba ze stresu przed usg miałam za wysokie ciśnienie.

Ja pewnie pójdę spać o 22 :D Chyba ze kocur żyć nie da, bo i tej porze zaczyna szaleństwa. Dziś przylazł w środku nocy do nas do łóżka żeby to głaskać... zachciało się nam kota hehe
Mamy 2 koty także znam ten ból [emoji23] weź tylko ręką rusz z rana w łóżku a już lecą i włączają mruczenie i glaskaj mnie mi lordzie [emoji23][emoji23]

Współczuję wam bardzo dziewczyny. Na całe szczęście mnie ominął ten przykry objaw i przez całą ciążę ani razu nie wymiotowalam, chociaż mam co jakiś czas mdłości i bóle jelit i żołądka .
Ostatnio pojawiły się silne bóle kręgosłupa tuż nad kością ogonowa. Czasem pomaga mi opróżnianie pęcherza. Czasem położenie się na lewym boku. Czy to możliwe, ze juz mnie dziecko uciska?? Mam nadzieję, ze to nie będzie trwało do porodu ;)

Ja podobnie, nie wymiotowałam, a mdłości już przeszły raczej. Też mam bóle pleców, możliwe, że masz tendencje do krzyżowych i tak odczuwasz bóle macicy.

Dziewczyny chyba złapałam infekcje. Odczuwam delikatne pieczenie po przytulankach. Co mogę kupić bez recepty? Wizyta dopiero 9.01

My dziś mamy przedszkole. Kuzynki mojego partnera nas odwiedziły (jego wujek jest w takim samym wieku co on)
Są przeslodkie. Rosie lat 3 I Nessa lat 1
IMG_20181231_135758.jpeg

reklama
Do góry