reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Możliwe jak najbardziej. Mam 14 tydzień i dzisiaj pytałam o to położną. Bo od czasu do czasu czuję puknięcie. Leciutkie, pojedyncze jakby przypadkowe ale czuję. Wiem, że nie jelita no ale pewna nie byłam czy kopniaki. No i dziś po usg położna zgodnie z lekarką stwierdziły, że bardzo możliwe, że czuję już ruchy, bo trzecia ciąża a i maluch ułożony tak, że mogę odczuwać. W drugiej ciąży czułam w 15 tygodniu. No ale czekam aż się rozkręci, bo poki co jeden, dwa pukniecia na dobę i to takie lekkie jakby ktoś pukał piórkiem :)
A potem jakby obcy byl w brzuchu bedzie [emoji16]

Wszystkiego dobrego Dziewczynki [emoji4]

reklama
Witam się.w nowym roku i dla wszystkich najlepszego zdrówka dla mam i fasolke
U mnie wczoraj masakra goście w jednym pokoju a ja w drugim tak mnie ból głowy i wymioty pokonały i taki sylwester

Hej dziewczyny lipcóweczki. Postanowiłam dołączyć jeśli mogę do waszego zacnego grona. , wczoraj skończyłam 14 tydz, termin porodu na 1 lipca.To moja 7 ciąża ale niestety po raz pierwszy udało mi się usłyszeć serduszko. Dlatego tak długo zwlekałam żeby dołączyć do Was.
Jestem już po USG genetycznym. Robiłam też test Papp-a wszystko jest ok. Najprawdopodobniej będzie chlopiec.

U mnie dziś 15t0d :) źle sypiam ostatnio ale to raczej dlatego że chłop zaczął chrapać strasznie.
Dziś totalny relaks a potem obiad u teściów

reklama
Witam was dziewczyny w tym nowym roku. Trochę stronek musiałam nadrobić. U mnie dziś samopoczucie ok. Wkońcu się doczekałam już jutro rano prenatalne a popo wizyta u mojego gina. Czeka mnie dzień pełen wrażeń. Plastulinka -witamy w naszym gronie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry