reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Możliwe jak najbardziej. Mam 14 tydzień i dzisiaj pytałam o to położną. Bo od czasu do czasu czuję puknięcie. Leciutkie, pojedyncze jakby przypadkowe ale czuję. Wiem, że nie jelita no ale pewna nie byłam czy kopniaki. No i dziś po usg położna zgodnie z lekarką stwierdziły, że bardzo możliwe, że czuję już ruchy, bo trzecia ciąża a i maluch ułożony tak, że mogę odczuwać. W drugiej ciąży czułam w 15 tygodniu. No ale czekam aż się rozkręci, bo poki co jeden, dwa pukniecia na dobę i to takie lekkie jakby ktoś pukał piórkiem :)
A potem jakby obcy byl w brzuchu bedzie [emoji16]

Wszystkiego dobrego Dziewczynki [emoji4]

reklama
Witam się.w nowym roku i dla wszystkich najlepszego zdrówka dla mam i fasolke
U mnie wczoraj masakra goście w jednym pokoju a ja w drugim tak mnie ból głowy i wymioty pokonały i taki sylwester

Hej dziewczyny lipcóweczki. Postanowiłam dołączyć jeśli mogę do waszego zacnego grona. , wczoraj skończyłam 14 tydz, termin porodu na 1 lipca.To moja 7 ciąża ale niestety po raz pierwszy udało mi się usłyszeć serduszko. Dlatego tak długo zwlekałam żeby dołączyć do Was.
Jestem już po USG genetycznym. Robiłam też test Papp-a wszystko jest ok. Najprawdopodobniej będzie chlopiec.

U mnie dziś 15t0d :) źle sypiam ostatnio ale to raczej dlatego że chłop zaczął chrapać strasznie.
Dziś totalny relaks a potem obiad u teściów

reklama
Witam was dziewczyny w tym nowym roku. Trochę stronek musiałam nadrobić. U mnie dziś samopoczucie ok. Wkońcu się doczekałam już jutro rano prenatalne a popo wizyta u mojego gina. Czeka mnie dzień pełen wrażeń. Plastulinka -witamy w naszym gronie.

Do góry