reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja w pon jakieś zakupy będę ogarniać. Na szczęście mamy wolne. Też w domu siedzimy. Dziś wracaliśmy od rodziców. W końcu w domku.

A ja na sylwestra mam w pensjonacie wszystkie pokoje wynajęte, u nas będzie przyjaciel mojego G. Dla nas Sylwester to akurat dzień jak każdy inny, tyle, ze ja będę poddenerwowana żeby goście mi nie poniszczyli wnętrz, bo dworek po remoncie świeżo :oops::o
Co do rodziny to nadal wie tylko tata mojego G. ;) Nie mam potrzeby podawania tego info dalej. Moi rodzice nie żyją a matka mojego G. To niemiła kobieta (ze tak delikatnie to ujmę.....)

Cześć Dziewczyny ! Już od jakiegoś czasu czytam forum. Trochę miałam do nadrobienia :) wiec juz pora się odezwać.
Mam 25 lat. Termin wstępnie na 03.07. To będzie nasz pierwszy maluch. Badania prenatalne mamy juz za sobą. Lekarz wstępnie potwierdził że wszystko ok ;)
Czekam jeszcze za wynikami.
P.s. prawdopodobnie będzie dziewczynka !

Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam :)

Pobrali mi tylko krew żeby rozszerzyć badanie wyniki i kolejna wizytę mam w poniedziałek wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej u mnie Img lekko podniesione bo 0,64 a norma jest do 0,6 lekarka mówiła że to może być wynik fałszywie dodatni także czekam do poniedziałku a jeśli się okaże że jednak jest świeża taksoplazmoza to antybiotyk do końca ciąży trzeba będzie brać
Ja musze czekać do 7.01co lekarz zadecyduje czy bd dalszą konsultacja czy nie. A jakoś się już tym denerwuje. Jeszcze w dodatku wczoraj godz wisiałam na tel żeby się do endo zapisać a tu albo nie odbierają albo nieczynne.

Hej. My sylwestra spędzamy z moimi siostrami i ich partnerami. Chociaż mnie dziś tak zmiotlo że jak bd tak w pon to męża zostawię z nimi a my z Milka wrócimy do mojej mamy. Już było lepiej a dziś porażka od południa. Boję się tylko czy nie złapałam jelitowki bo w święta byli u nas goście wszyscy chorzy. A mnie tak żołądek boli dzisiaj i na wymioty zbiera że głowa mała.

Cześć dziewczyny. Bardzo dawno się nie odzywalam, ale na bieżąco Was śledzę. To wszystko dlatego, ze wymusiła na mężu remont pokoju ;) Niestety to jedyny okres w którym nie przychodzą do nas klienci, więc nie będą widzieć tego ogromnego syfu. A szkoda nam odwoływać i tracić pieniążki w innym terminie.
3 stycznia mam prenatalne. Trochę się obawiam, ze dzidzia może być już za dużą, bo idę w 13t5d. Gratuluję wszystkim, którzy już wiedzą, ze pociechy są zdrowe ;)
A plany na sylwestra? Skręcanie mebli z Ikei ;)

Cześć dziewczyny. Bardzo dawno się nie odzywalam, ale na bieżąco Was śledzę. To wszystko dlatego, ze wymusiła na mężu remont pokoju ;) Niestety to jedyny okres w którym nie przychodzą do nas klienci, więc nie będą widzieć tego ogromnego syfu. A szkoda nam odwoływać i tracić pieniążki w innym terminie.
3 stycznia mam prenatalne. Trochę się obawiam, ze dzidzia może być już za dużą, bo idę w 13t5d. Gratuluję wszystkim, którzy już wiedzą, ze pociechy są zdrowe ;)
A plany na sylwestra? Skręcanie mebli z Ikei ;)
Kiedyś skręcanie mebli z ikei oznaczało dobrą domówkę ;););) a co do prenatalnych, z tego co się orientuję dzidzia nie będzie jeszcze za duża :)

reklama
Do góry