U
użytkownik 902
Gość
Jak uda misie kupić jutro to Ci wyśle zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musze czekać do 7.01co lekarz zadecyduje czy bd dalszą konsultacja czy nie. A jakoś się już tym denerwuje. Jeszcze w dodatku wczoraj godz wisiałam na tel żeby się do endo zapisać a tu albo nie odbierają albo nieczynne.Pobrali mi tylko krew żeby rozszerzyć badanie wyniki i kolejna wizytę mam w poniedziałek wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej u mnie Img lekko podniesione bo 0,64 a norma jest do 0,6 lekarka mówiła że to może być wynik fałszywie dodatni także czekam do poniedziałku a jeśli się okaże że jednak jest świeża taksoplazmoza to antybiotyk do końca ciąży trzeba będzie brać
Kiedyś skręcanie mebli z ikei oznaczało dobrą domówkę a co do prenatalnych, z tego co się orientuję dzidzia nie będzie jeszcze za dużaCześć dziewczyny. Bardzo dawno się nie odzywalam, ale na bieżąco Was śledzę. To wszystko dlatego, ze wymusiła na mężu remont pokoju Niestety to jedyny okres w którym nie przychodzą do nas klienci, więc nie będą widzieć tego ogromnego syfu. A szkoda nam odwoływać i tracić pieniążki w innym terminie.
3 stycznia mam prenatalne. Trochę się obawiam, ze dzidzia może być już za dużą, bo idę w 13t5d. Gratuluję wszystkim, którzy już wiedzą, ze pociechy są zdrowe
A plany na sylwestra? Skręcanie mebli z Ikei