reklama
Super a który to tydzień?Już po usg. Jest serduszko nawet dali posłuchać. Wszystko wygląda ok. Za 4 tygodnie mam wrócić
Janka86
Fanka BB :)
Super[emoji7] [emoji7] [emoji7]Już po usg. Jest serduszko nawet dali posłuchać. Wszystko wygląda ok. Za 4 tygodnie mam wrócić
Ennis92
Według OM 8 tydzień dziś.Super a który to tydzień?
Janka86
Cudownie[emoji123] [emoji123]Jest beta! 178 [emoji7]
Jest kropek! Ulżyło! W czwartek powtórzę, dzwonię do gin i czekam grzecznie! [emoji6]
Wyjątkowa Marta
Nie, nie. Bardzo elegancko i przyjemnie! Zawolal mnie, zeby zaproponowac mi zmiane stanowiska... Ja probowalam odmowic a On cisnal dlaczego dopoki sie nie wysypalam. Skomentowal tylko, ze nie bedzie jeszcze gratulowal i ze trzyma kciuki, zeby wszystko poszlo ok. I ze mam sie niczym nie przejmowac. Ze On z zona za dlugo zwlekal i maja tylko jedno dziecko. Takze fajnie... Ale wciaz zle sie czuje mowiac o ciazy kiedy nie widzialam serca. Szczerze.. to plakac mi sie chcenawet moja mama nie wie.
No to masz fajnego szefa, brawo nie stresuj się, że już wie i, że mogłaś zapeszyc...musiałaś powiedzieć. Będzie dobrze!
Dlatego właśnie postanowiłam iść na wizytę później. Będzie skończone 8 tygodni. Bez stresu, wiem że się rozwija bo objawy nie dają mi funkcjonować. Przecież ciąża może być młodsza niż na to wskazuje @, ja bym złożyła skargę na lekarkę. Co za chamidło. Jak można tak potraktować człowieka... Za 10 dni bedzie serce jak dzwon!
Też dziś o tym myślałam. Trochę żałuję, że nie poczekałam z testem 2 tyg. Dłużej...ale wtedy nie dostałabym też hormonow. Kij ma zawsze dwa końce...a lekarka jeszcze osobiście ode mnie usłyszy, że ciąża ma się super i wszystkim ciężarnym pod gabinetem będę odradzać wizyte. O!
To 6 tydzień, tylko ze moje cykle są nieregularne.. od 31 dni wzwyż..O rany! Ktory tc? Poczekaj na nasteone usg. Czesto jest troszke pozniej
Mam wrażenie, że dla niektórych lekarzy wczesna ciąża to nie ciąża...niektorym lekarzom powinno byc zabrane prawo do wykonywania zawodu tez taka mialam. poszlam chyba na poczatku 6tyg i nie zbadala mnie nie wyslala na bete ani nic powiedziala ze mam sie nie nastawiac bo to wczesna ciaza i tak jak wyszlam od niej to na nastepny dzirn dostalam plamien... mozliwe ze z nerwow
Gratulacje!Jest beta! 178
Jest kropek! Ulżyło! W czwartek powtórzę, dzwonię do gin i czekam grzecznie!
Gratuluję przepisali jakieś badania?Już po usg. Jest serduszko nawet dali posłuchać. Wszystko wygląda ok. Za 4 tygodnie mam wrócić
Ja padlam po powrocie do domu i spałam 3h jak zabita. Powinnam coś zjeść, ale z moim apetytem jakoś super to nie jest...
Ennis92
Nie ja badania miałam już robione w piątek. To był tylko taki emergency scan bo plamienia miałam. W UK jest trochę inaczej ale i tak na mnie dmuchajaNo to masz fajnego szefa, brawo nie stresuj się, że już wie i, że mogłaś zapeszyc...musiałaś powiedzieć. Będzie dobrze!
Też dziś o tym myślałam. Trochę żałuję, że nie poczekałam z testem 2 tyg. Dłużej...ale wtedy nie dostałabym też hormonow. Kij ma zawsze dwa końce...a lekarka jeszcze osobiście ode mnie usłyszy, że ciąża ma się super i wszystkim ciężarnym pod gabinetem będę odradzać wizyte. O!
To 6 tydzień, tylko ze moje cykle są
Mam wrażenie, że dla niektórych lekarzy wczesna ciąża to nie ciąża...
Gratulacje!
Gratuluję przepisali jakieś badania?
Ja padlam po powrocie do domu i spałam 3h jak zabita. Powinnam coś zjeść, ale z moim apetytem jakoś super to nie jest...
OnaZmijeczka
Ja już po treningu, zmachalam się nieźle ale power to mam taki że hej. Sztangami mogę rzucać będą zakwasy oj będą
Jednak hormony dają power.
Kiedyś czytałam że sportsmenki stosowały wczesna ciaze jako doping. Potem szły na aborcję i tak cały czas...
Super że bety rosną
Ja się jeszcze nie zapisał na powtórne USG czekam na terminy chciałam jutro lub pojutrze bo w piątek nie mam czasu
Kiedyś czytałam że sportsmenki stosowały wczesna ciaze jako doping. Potem szły na aborcję i tak cały czas...
Super że bety rosną
Ja się jeszcze nie zapisał na powtórne USG czekam na terminy chciałam jutro lub pojutrze bo w piątek nie mam czasu
PaniMietki
Ja jeszcze w czwartek pójdę na betę sprawdzić czy rośnie dobrze
reklama
Wyjątkowa Marta
Ja już po treningu, zmachalam się nieźle ale power to mam taki że hej. Sztangami mogę rzucać będą zakwasy oj będą
Ale zazdroszczę energii ! Korzystaj póki możesz )