Hej. Tak się rozpisujecie że się gubię powoli.
Fajnie że niektóre mają juz ciąże potwierdzoną i pierwsze usg za sobą, ja nie mogę doczekać się naszej wizyty w czwartek.
@linka1985 zdaje się Ty jesteś w szpitalu, trzymaj się ciepło, wiem ze musi być cholernie ciężko ale niestety nie możemy mieć wpływu na wszystko
Też się zastanawiałam czy pojadę w tym roku na narty...
U mnie piersi się baaardzo powiększyły, jakieś kilka tygodni temu zamówiłam sobie kurtkę, teraz chciałam ubrać pierwszy raz zimową na spacer i co ledwo dycham i się dopinam, tak mnie ciśnie w biuście. Już największe staniki jakie miałam są mi za małe
Co do kąpieli w wannie to u mnie prawie codziennie z tym że woda letnia a nie gorąca jak to bywało wcześniej. Mam nawet wielką ochotę na kąpiel w wodzie z dodatkiem olejków eterycznych żeby poczuć się jak w saunie bo na maksa mi już tego brakuje.
Zamówiłam sobie zestaw olejków czekam z niecierpliwością na paczkę
Co do wyprawki to myślę że jak poznamy płeć, to zaczniemy szaleć. Mimo, że mam syna i córkę to trzeba będzie zacząć od zera, bo co mi pozostało, może jakis kocyk
Na pewno wkrótce zakupie już poduszkę do karmienia, żeby było wygodniej spać na boku