PaniMietki
Fanka BB :)
Mhm czyli podobnie mamy [emoji4]Wg. ostatniej miesiączki 5, ale wiem, że ciąża jest młodsza, bo miałam późną owu. [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mhm czyli podobnie mamy [emoji4]Wg. ostatniej miesiączki 5, ale wiem, że ciąża jest młodsza, bo miałam późną owu. [emoji6]
suuuper[emoji173] [emoji106]Jest beta! 178 [emoji7]
Jest kropek! Ulżyło! W czwartek powtórzę, dzwonię do gin i czekam grzecznie! [emoji6]
Powinno być. W poprzedniej ciąży w 6t5d widziałam już. Teraz idę w 6t6d z nadzieją że będzie więc u Ciebie to raczej na pewno.jak myslicue czy 7tyg+4d bedzie serduszki juz czy raczej sie nie nastawiac?
Rewelacyjne wieści! tylko się cieszyć! SuperJuż po usg. Jest serduszko nawet dali posłuchać. Wszystko wygląda ok. Za 4 tygodnie mam wrócić
Super!Jest beta! 178 [emoji7]
Jest kropek! Ulżyło! W czwartek powtórzę, dzwonię do gin i czekam grzecznie! [emoji6]
Nie zazdroszczę i dużo zdrówka życzęAle naprodukowałyście! ;-) a ja zdycham, katar mnie wykończy, córka z gilem do pasa, syn ma zapalenie krtani, drugi syn na szczęście JESZCZE zdrowy. A mąż jutro wyjeżdża w delegację [emoji23] piękna sprawa.... nawet nie mam kiedy podejść na krew, żeby sprawdzić betę...
Trzymam kciuki za szybujące przyrosty bety i usg :-)
ufff bo nie wytrzymam dluzej [emoji26] i tak mi sie dluzy okropnie do tego 22...Powinno być. W poprzedniej ciąży w 6t5d widziałam już. Teraz idę w 6t6d z nadzieją że będzie więc u Ciebie to raczej na pewno.
Mi się wydaje że już powinno być serduszkojak myslicue czy 7tyg+4d bedzie serduszki juz czy raczej sie nie nastawiac?
Słyszałam że podobno najbardziej po twarzy widać. Mnie tak teściowa zdemaskowala w poprzedniej ciążyufff bo nie wytrzymam dluzej [emoji26] i tak mi sie dluzy okropnie do tego 22...
nie wiem jak to jest ale wszyscy mi mowia ze bardzo ladnie wygladam a nikt nie wie o ciazy [emoji23]ostatnio dziadek pichwalil moj wyglad, dzisiaj mialam kolejna sytulacje kumpela powiedziala ze jakos inaczej wygladam ale powiedziala ze na korzysc oczywiscie [emoji12] narzeczony ktory oczywicie wie dzisiaj wszedl i mowi kochanie sluzy ci ta ciaza bardzo ladnie wygladasz [emoji23]