Agi.aguullka
Fanka BB :)
No to taka granica i tak pierwszy lekarz ci powiedzial w ciagu kilku dni moze byc widoczne6 tydzień..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to taka granica i tak pierwszy lekarz ci powiedzial w ciagu kilku dni moze byc widoczne6 tydzień..
Powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki. Daj znać po.Hej laski
Ale się rozpisałyscie
Witam wszystkie nowe mamy.
Ja się mało odzywam bo zajęta w pracy i już mi to dało popalić. W niedzielę i wczoraj plamienia dziś mam usg i trochę się boję. Chociaż wczoraj przy badaniu zero krwi i szyjka zamknięta. Także oby było dobrze.
Jutro mówię na uczelni i jakoś zaraz w drugiej pracy bo dostałam zakaz noszenia i obciążania się i oczywiście zakaz współżycia. Ja nie wiem jak to ostatnie przeżyje [emoji23]
Masakra, co za baba...Byłam na USG. Serduszka jeszcze nie ma. Lekarz powiedział że za 2-3 dni będzie. Wszystko wygląda tam ok, pęcherz jest wysoko. Potem poszłam do randomowej lekarki z lux medu. Powiedziała, że serce powinno już być, ze dobra beta oniczym nie świadczy i że raczej nic z tego ni będzie. Jestem na nią wściekła. Traktowała mnie jak natręta. Nie wiem co mam myśleć. Ni plamię, podbrzusze nie bólu...za 10 dni kolejne USG...
O której będziesz miała wyniki?Hej, czekam na betę [emoji6]Masakra, co za baba...
Mówię tak samo jak ta co ja u niej byłam babsztyl wredny ...niektorym lekarzom powinno byc zabrane prawo do wykonywania zawodu tez taka mialam. poszlam chyba na poczatku 6tyg i nie zbadala mnie nie wyslala na bete ani nic powiedziala ze mam sie nie nastawiac bo to wczesna ciaza i tak jak wyszlam od niej to na nastepny dzirn dostalam plamien... mozliwe ze z nerwow