reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Matko ale jestem wyspana!dziewczyny swoich mężów zaciągnijcie do wstawania do dziecka hehe no i żebyście wy były w innym pokoju.R sam chciał się nią zajmować w nocy, na początku czułam opór bo mam takie przekonanie, że to ja powinnam to robić a on że pracuje to niech się wysypia.No ale dałam się przekonać:) Rany, piszę o tym jakby to było nie wiadomo jakie wydarzenie... W każdym bądź razie R stwierdził że spanie z dzieckiem to nie spanie tylko czuwanie.No to już wie, że od pół roku to ja tylko czuwam, jestem wyczulona na wszelkie jęknięcia, stęknięcia itd Ehh każdy z naszych m powinien przynajmniej z tydzień poczuwać przy dziecku to by zobaczyli...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed, zdrówka dla was.

Pumelova, Misia, współczuję.
U mnie też było kilka pobudek, ale za to spaliśmy do 9.30 :o

Ola, mój jak się przekręca na plecy to bardzo szybko, bez wyczucia. Wali się głową o ziemię i jest oczywiście płacz. Też się zastanawiam czy jakiegoś wstrząsu sobie nie funduje, ale na razie jest ok ;)

Kasia, zazdroszczę! Ale u nas to na razie niemożliwe bo mąż nie nakarmi niestety cyckiem ;) także jestem skazana na niewyspanie jeszcze przez chwile

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Napolka dziękuję że pytasz ;) Starsza chyba się po prostu przejadla w przedszkolu bo później już było dobrze ;)

Abed zdrówka życzę :*

Chybra ja mam trzy tatuaże .W sumie jednego to nie widzę i to zwykła chińszczyzna no ale jest ... Pozostałe to też lapacz snów( zaczyna się na zebrach i kończy mniej więcej tam gdzie spodnie się zaczynają ) i na przedramieniu eskimoske mam. Trochę boli ale ja juz myślę o kolejnych tyle że szwagier ma odległe terminy więc nie wiem kiedy zrobię :(

Pola@ ja daję bioaron baby

Aaaa Natalia ma dzisiaj 7 miesięcy Ale ten czas ucieka

Ostatnia edycja:
Kasia święte słowa [emoji12]mój śpi tak mocno że po takiej nocy chyba by umarł

Ola w ja cały czas wstaje praktycznie co 2h ( a ciągle z każdej strony słyszę łeee mm to się wysypiasz.. to dopiero ignorancja) chociaż ostatnie 3 noce były cudowne pobudka o północy i o 4 później o 8 [emoji12][emoji12][emoji12]

U nas gorsze dni niż noce w sumie. Nie chce jeść mleka, warzyw jakoś też nie, niezmiennie pewniakiem jest kaszka z owocami ale chyba tym nie mogę jej ciągle karmić [emoji12] no i jogurt ostatnio. Jest bardzo marudna, teraz 2 godziny próbowała zasnąć ale tylko marudziła. Mój w szkole zaliczenia ma ale zerwie się jak tylko będzie mógł bo ja już powoli na głowę dostaje. Biedna cierpi, głupie zęby a ja jej pomóc nie mogę.

Madzik najlepszego!

Chybra super tatuaż.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia,Pumelova lacze sie z Wami. Szymek dzis pobudka co godzine. I nim ja zasnelam to on wstawal.

Kasia o tak jestem za tym. Moj mi ostatnio powiedzial ze powinnam sie juz przyzwyczaic ze tak malo spie [emoji35]

Chybra super tatuaz. Mi tez brakuje odwagi na taki,ale zamierzam jakis maly na stopie zrobic [emoji4]

Pumelova haha padlam [emoji16] ja wlasnie tak patrze kiedy karmie juz 5x a T.sobie w najlepsze spi [emoji35]

Szymek czasami jak uderzy glowa o podloge to nawet nie zwraca uwagi i bawi sie dalej [emoji4]

Madzik najlepszego na 7mcy [emoji16]

Abed ojej antybiotyk :( pamiętaj o probiotyku i żeby go podawać 2-3h po antybiotyku.
My mieliśmy 2 tyg temu 6630 tylko że Agatka starsza, ale moja lekarka nie mówiła że źle, tyle że w grudniu było 6720. (2 tyg choroby nas tak wymeczylo) wtorek mamy ważenie to mam nadzieję coś przybrała. I karmię w nocy bo w dzień to różnie, lepiej niż wcześniej ale nie odmawiam jej w nocy żeby coś przybierala.

Misia oby się już ustabilizowalo.

Ewella Agatka mi się ciągle przesikuje jak dużo je w nocy. O 6 ja przewijam i gdzieś o 7 jeszcze godzinkę spi.

Ola każda z nas sie martwi czy z naszymi bablami wszystko w porządku, ja Cię rozumiem:*:)

Kasia no spoko ale mój za mnie nie nakarmi;)
Cieszę się że się wyspałaś!

Madzik87 gratuluje!

Judith Noo takie pobudki co 4h to ja rozumiem:D
Oby gorsze dni minęły!

Liluli to łączymy się w bolu[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u nas tez noce sa okropne. Mam wrazenie, ze moj syn budzi sie coraz czesciej. Okolo 10-12 pobudek. Musi dostac piers inaczej placze. Ostatnio obudzil sie o 1 i nie spal do 11-12. Wczoraj jadl ponad godzine przed zasnieciem:szok:. Aktywnie ssal. W dzien sporo je z piersi. Moze to kryzys laktacyjny ? Nie mam pojecia.

Kurcze tak mi to pasuje pod 5 skok rozwojowy, niby trochę późno. Wszystkie objawy się zgadzają. Dużo sił dla nas dziewczyny. Już się boję nadchodzącej nocy, dobrze że w dzień kimnelam jak babcia poszła z Grzesiem na spacer.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jest to samo. Budzi się i płacze (wcześniej nigdy nie płakał w nocy) musi dostać cyca i je tak, jakby miesiąc nie jadł. Ew pomaga też jak go biorę do nas do łóżka. Budzi się co najmniej cztery razy... i najgorsze, że ja nie umiem już spać w dzień. Nawet jak on śpi, albo mąż się nim zajmuje, to ja za nic nie usne w dzień. Do tego mój spadek nastroju związany z siedzeniem w domu nie mija..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry