reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

OlaW ja id przyszłego tygodnia mam zamiar na jakiś fitness chodzić. Tez nam dość swego brzucha

Losie co tym dzieciom jest, ja tak jak Misia12 na rzasach chodzę, Miki dziś budził się co chwilę, spałam może ze 2 godziny, chciałam odespac w dzień, to zdążyłam coś zjeść i zadzwonili ze szkoły że starszaka brzuch boli, żeby go zabrac [emoji21][emoji21][emoji21] Wiec nie to ze nic nie spałam, to jeszcze Mikołaja obudziłam i pojechałam po tą moją ofiarę i oczywiście brzuch juz nie bolał [emoji44][emoji44][emoji44]

Emol Zdrówka

Abed uuuu bidulek zdrówka

Napolka powodzenia w zrzucaniu kg , tez mam zamiar się w tym temacie ogarnąć, chciałabym zrzucić z 3kg

Linoone och przybijam piątkę [emoji21] tez mam słabszy okres, nie mogę wypocząć buuu

reklama
Aha pytałaś mnie o niedźwiedzia- byłam. No ciuchciowe warunki to to nie sa, ale dla mnie niewazne jak wyglada, dla mnie ważne, zeby grupy były małe i dobra opieka. Wiec zapewne tam sie zapiszemy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

OlaW my ewentualnie na Wernyhory bo bliżej metra, ale biorę pod uwagę jeszcze Łazuchy tez przy Niedźwiedziej, tylko po drugiej stronie Puławskiej, idę tam w przyszłym tygodniu

1517596698-93d1eec946966df0-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed czerwone gardło plus wysoka temp która ciężko zbić kojarzy mi się tylko z trzydniowka.

Emol, misia widzę że u was też coś?
U nas to niespanie i ciągle na rączki to przez szczepienie ale też przez ząbka, pękło dziaselko dzisiaj.

Chybra pochwal się efektem końcowym.

Pola gdzie zapisujesz i co dokładnie jej wyszło?
Karuzela gratuluje zabka, bo to juz zabek chyba?

Zapisalam na Olszanska 5, panstwowo, tam podobno jest ok gimnastyka/rehabilitacja dla dzieci. Mojej Karolince zaczelo sie robic lewostronne skrzywienie kregoslupa. Zaczynamy pod koniec lutego cwiczenia 2x w tyg.

20180202_140432-1.jpg
No to no:blink:
Przeżyłam 3 godz 15 min, pod koniec już prawie płakałam i włosy wyrywałam. No nie wiem kiedy teraz i czy w ogóle zrobię sobie kolejny. Normalnie zaciesz jak dziecko. Ale gdy mnie Mąż odebrał tak mnie zmęczenie dopadło jak conajmniej po porodzie na prawdę, dobrze że później się przespałam, bo głowa mi pękała.
Oby tylko mi K go nie podrażnił przy tych swoich głupotach.
Aaaa i do tego przyszedł mi stanik , na który czekałam miesiąc, jest piękny i cudowny:-) :) Polecam stronę Rum & Coco.

Załączniki

• 20180202_140432-1.jpg
    20180202_140432-1.jpg
    981,5 KB · Wyświetleń: 575
Chybra gratuluję :) ja też bym chciała, ale i się boję i nie wiem w jakim miejscu. Zawsze chciałam na biodrze albo na żebrach, ale podobno strasznie boli. Poza tym, planuję jeszcze jedno dziecko więc na biodrze to może po drugiej ciąży.

Napolka trampoliny fajne (to już moje drugie podejście i nowe miejsce bardziej zachęca). Ale kondycja dramat....

Pumelova hahahahaha padłam i się posikałam to takie prawdziwe... szczególnie teraz kiedy młoda ma już 3 zęby [emoji52]

Chybra ... nice [emoji7]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry