reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karuzela, mój je, a potem odkładam go do łóżeczka i sam zasypia.

U mnie też dziś wyżerka, ale jutro już zdrowo. Misia, ja też mam jeden dzień w tygodniu kiedy pozwalam sobie na coś niezdrowego, zwykle to pizza i czekolada ;)

Do nas wczoraj i dziś przyszli znajomi, także dzień totalnie rozregulowany, dopiero się usypiamy..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela i jeszcze sprostowanie. Tak robiłam może przez tydzień. Potem to sam zasypial. Ostatnio ma problem aby zasnąć znowu sam, ale to wystarczy że jestem obok z 2 min to zaśnie.

Karuzela Jezu 4,5roku.. Nie pocieszasz.
Gdyby Agatka umiala pić z butli to nie wiem czy bym już mm nie dała.
Kiedyś usypiala na piersi tylko, a gdzieś od 2 miesięcy często zje a potem usypiam na rękach. A od 2 tyg znów usypia na piersi. Wolę ta opcję bo nie muszę nosic.
Tak to zasypia na spacerach i w aucie.

Madzik jakie smakolyki[emoji7]

Emol to dobrze że u Was minęło:)

Ewella no ja właśnie też umiałam usnąć wcześniej a teraz jakoś nie.
I też wystarczy że ona zaśnie i cała złość mija i patrzę jak spi zamiast spac. Eh.
Fajnie że imprezka udana:)

Linoone niby nam się tak nudzi w tym domu ale jak ktoś przyjdzie to nam psuje plan dnia.. I tak to już jest :D cały tydzień czekam.na weekend a jak już jest weekend to czekam.na poniedzialek.

U nas nocka nienajgorsza, też chyba z 5 karmien ale to mi nie przeszkadza, ważne że po karmieniu śpi. Ba, nawet przewijalam o 1 i spala dalej!!!! To się nie zdarzylo.
Ale chyba zas mamy katar, kurde oby nie :( już od rana inhalowalam. Furczy okropnie ale teraz np jak zasypia na piersi nie furczy. Już oczywiście nie pamietam jak było przy Katarze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wypisuje z tego interesu. . . . . No choroba jasna kolejna nocka makabryczna, co z tym dzieckiem jest; od kilku tygodni budzi się w nocy, stęka, placze, dziś od 1 do 5 urządził imprezę [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]

Czytam, że nie jestem sama, ale to nie jest pocieszające, łącze sie w bólu z Wami

Czesc dziewczyny...

My tez.znow chore...najpierw strasza tyle ze nawet nie byla w przedszkolu..a teraz.mloda druga dobe goraczkuje...jesteamy w stalym kontakcie z lekarzem...bo walczymy bez antybiotku. Co 4 5 godzin paracetamol ten najslabysz 50 ...i.chyba modle sie zeby to byla 3 dniowka...bo kolejny antybiotyk to juz sie zalamie.

Powiem Wam ze jakbym.ze starsza przezywla to co teraz z mlodsza to chyba strasza byla by jedynaczka...a tak pozostalo mi tylko sluchac.."ze przy pierwszym mialam za dobrze " to teraz mam.kumulacje. wkurzaja mnie te komentarze moich przyjaciolek..bo widac ze to sa zwykle kolezanki i podswiadomie chyba sie ciesza ze w koncu i nas dopadly choroby
Przykre to ale prawdziwe. Jak nigdy ich w ten sposib nie ocenialam. I nie cieszlo.mnie jak one musialay maetwic sie o swoje dzieci..wrecz przeciwnie...martwilam sie razem.z nimi.

Dziewczyny musimy dac rade to przetrwac..
Wszytkim.zycze cierpliowsci a.naszym.malutkim szkraba zdrowka.

Pumelova.jak Agatka ? To katar ?
Podziwam Ciebie dziewczyno za ta diete i poswiecenie dla kp. Moja wazy dopiero 6300 po 2 karmieniach dziennie mm...takze brawo.dla Ciebie.
A jak kupki Agatki ??

Misiam Twoj synek.przestal goraczkowac.po antybiotyku ?

Pumelova tez myslalam nad mm ale jak mu tak ciezko z ta butla idzie to by pol nocy pil z butli.Co innego pare lykow wody z kubka.
Tez usypialam na rekach jak nie zasnal przy piersi a teraz usypiam w wozku i odkladam do lozeczka.

U nas znow co godzine pobudka i od 7 nie spi..
A ja juz nie wiem co sie z nim stalo [emoji27]

Ja jakos jeszcze mam cierpliwosc i sie nie wkurzam na Szymka.

reklama
U nas słabo. Zasnął ok 23, były ze 4 pobudki, w tym pół godziny płaczu. Ale od 3 spał z nami także jak on się wiercił, to ja trochę przysypiałam. I znowu do 9.30 spaliśmy. Jeden ząb już ładnie widać, jeszcze tylko dwa się przebijają, więc może niedługo skończą się te nocne ryki.
Dziś mam zamiar wysłać męża na spacer, a ja zostanę i poleżę sobie :o

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry