reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karuzela, mój je, a potem odkładam go do łóżeczka i sam zasypia.

U mnie też dziś wyżerka, ale jutro już zdrowo. Misia, ja też mam jeden dzień w tygodniu kiedy pozwalam sobie na coś niezdrowego, zwykle to pizza i czekolada ;)

Do nas wczoraj i dziś przyszli znajomi, także dzień totalnie rozregulowany, dopiero się usypiamy..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela i jeszcze sprostowanie. Tak robiłam może przez tydzień. Potem to sam zasypial. Ostatnio ma problem aby zasnąć znowu sam, ale to wystarczy że jestem obok z 2 min to zaśnie.

Karuzela Jezu 4,5roku.. Nie pocieszasz.
Gdyby Agatka umiala pić z butli to nie wiem czy bym już mm nie dała.
Kiedyś usypiala na piersi tylko, a gdzieś od 2 miesięcy często zje a potem usypiam na rękach. A od 2 tyg znów usypia na piersi. Wolę ta opcję bo nie muszę nosic.
Tak to zasypia na spacerach i w aucie.

Madzik jakie smakolyki[emoji7]

Emol to dobrze że u Was minęło:)

Ewella no ja właśnie też umiałam usnąć wcześniej a teraz jakoś nie.
I też wystarczy że ona zaśnie i cała złość mija i patrzę jak spi zamiast spac. Eh.
Fajnie że imprezka udana:)

Linoone niby nam się tak nudzi w tym domu ale jak ktoś przyjdzie to nam psuje plan dnia.. I tak to już jest :D cały tydzień czekam.na weekend a jak już jest weekend to czekam.na poniedzialek.

U nas nocka nienajgorsza, też chyba z 5 karmien ale to mi nie przeszkadza, ważne że po karmieniu śpi. Ba, nawet przewijalam o 1 i spala dalej!!!! To się nie zdarzylo.
Ale chyba zas mamy katar, kurde oby nie :( już od rana inhalowalam. Furczy okropnie ale teraz np jak zasypia na piersi nie furczy. Już oczywiście nie pamietam jak było przy Katarze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się wypisuje z tego interesu. . . . . No choroba jasna kolejna nocka makabryczna, co z tym dzieckiem jest; od kilku tygodni budzi się w nocy, stęka, placze, dziś od 1 do 5 urządził imprezę [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]

Czytam, że nie jestem sama, ale to nie jest pocieszające, łącze sie w bólu z Wami

Czesc dziewczyny...

My tez.znow chore...najpierw strasza tyle ze nawet nie byla w przedszkolu..a teraz.mloda druga dobe goraczkuje...jesteamy w stalym kontakcie z lekarzem...bo walczymy bez antybiotku. Co 4 5 godzin paracetamol ten najslabysz 50 ...i.chyba modle sie zeby to byla 3 dniowka...bo kolejny antybiotyk to juz sie zalamie.

Powiem Wam ze jakbym.ze starsza przezywla to co teraz z mlodsza to chyba strasza byla by jedynaczka...a tak pozostalo mi tylko sluchac.."ze przy pierwszym mialam za dobrze " to teraz mam.kumulacje. wkurzaja mnie te komentarze moich przyjaciolek..bo widac ze to sa zwykle kolezanki i podswiadomie chyba sie ciesza ze w koncu i nas dopadly choroby
Przykre to ale prawdziwe. Jak nigdy ich w ten sposib nie ocenialam. I nie cieszlo.mnie jak one musialay maetwic sie o swoje dzieci..wrecz przeciwnie...martwilam sie razem.z nimi.

Dziewczyny musimy dac rade to przetrwac..
Wszytkim.zycze cierpliowsci a.naszym.malutkim szkraba zdrowka.

Pumelova.jak Agatka ? To katar ?
Podziwam Ciebie dziewczyno za ta diete i poswiecenie dla kp. Moja wazy dopiero 6300 po 2 karmieniach dziennie mm...takze brawo.dla Ciebie.
A jak kupki Agatki ??

Misiam Twoj synek.przestal goraczkowac.po antybiotyku ?

Pumelova tez myslalam nad mm ale jak mu tak ciezko z ta butla idzie to by pol nocy pil z butli.Co innego pare lykow wody z kubka.
Tez usypialam na rekach jak nie zasnal przy piersi a teraz usypiam w wozku i odkladam do lozeczka.

U nas znow co godzine pobudka i od 7 nie spi..
A ja juz nie wiem co sie z nim stalo [emoji27]

Ja jakos jeszcze mam cierpliwosc i sie nie wkurzam na Szymka.

reklama
U nas słabo. Zasnął ok 23, były ze 4 pobudki, w tym pół godziny płaczu. Ale od 3 spał z nami także jak on się wiercił, to ja trochę przysypiałam. I znowu do 9.30 spaliśmy. Jeden ząb już ładnie widać, jeszcze tylko dwa się przebijają, więc może niedługo skończą się te nocne ryki.
Dziś mam zamiar wysłać męża na spacer, a ja zostanę i poleżę sobie :o

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry