pumelova
Fanka BB :)
Ja też nie umiem spać w dzień Linoone. W ogóle mam problem zasnąć nawet wieczorem, bo jak tylko zasnę to ona się budzi i tak mnie to wkurza że mój organizm nie chce zasypiac też mam spadek nastroju, wkurza mnie mąż, do tego zaostrzylam dietę a poprawa taka sobie. Jem od tygodnia bułkę wędline i wafle ryzowe. Jak mam jeść to aż mi niedobrze bo tak mam dosyć tego. Ale dziś ugotowałam marchewkę sobie bo Agatka jadla, to zjadłam w końcu coś innego..
Misia też się zastanawiałam nad skokiem ale my już mamy 32 tydzień to pod żaden nie podchodzi. Tylko że moja nie płacze w nocy ani nie marudzi, ona po prostu wybudza się jak zrobi w pieluche i potem sobie leży i gada. A ja się wkurzam bo nie zasnę jak ona nie spi.
Siły na nadchodzącą noc laski.
Chyba jutro skoczę pochodzić po sklepach tylko po to żeby pobyć samej - bo mój jest w domu to się zajmie bablem.
A najgorsze jest w tym wszystkim dla mnie to, że jak już się tak mega wkurze po 2h niespania w nocy i biorę ja na ręce i z takim nerwem bujam, i ona za chwilkę zasypia a mi się płakać chce, takie mam wyrzuty sumienia że się na nią zdenerwowalam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Misia też się zastanawiałam nad skokiem ale my już mamy 32 tydzień to pod żaden nie podchodzi. Tylko że moja nie płacze w nocy ani nie marudzi, ona po prostu wybudza się jak zrobi w pieluche i potem sobie leży i gada. A ja się wkurzam bo nie zasnę jak ona nie spi.
Siły na nadchodzącą noc laski.
Chyba jutro skoczę pochodzić po sklepach tylko po to żeby pobyć samej - bo mój jest w domu to się zajmie bablem.
A najgorsze jest w tym wszystkim dla mnie to, że jak już się tak mega wkurze po 2h niespania w nocy i biorę ja na ręce i z takim nerwem bujam, i ona za chwilkę zasypia a mi się płakać chce, takie mam wyrzuty sumienia że się na nią zdenerwowalam.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom