reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Matko ale jestem wyspana!dziewczyny swoich mężów zaciągnijcie do wstawania do dziecka hehe no i żebyście wy były w innym pokoju.R sam chciał się nią zajmować w nocy, na początku czułam opór bo mam takie przekonanie, że to ja powinnam to robić a on że pracuje to niech się wysypia.No ale dałam się przekonać:) Rany, piszę o tym jakby to było nie wiadomo jakie wydarzenie... W każdym bądź razie R stwierdził że spanie z dzieckiem to nie spanie tylko czuwanie.No to już wie, że od pół roku to ja tylko czuwam, jestem wyczulona na wszelkie jęknięcia, stęknięcia itd Ehh każdy z naszych m powinien przynajmniej z tydzień poczuwać przy dziecku to by zobaczyli...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Abed, zdrówka dla was.

Pumelova, Misia, współczuję.
U mnie też było kilka pobudek, ale za to spaliśmy do 9.30 :o

Ola, mój jak się przekręca na plecy to bardzo szybko, bez wyczucia. Wali się głową o ziemię i jest oczywiście płacz. Też się zastanawiam czy jakiegoś wstrząsu sobie nie funduje, ale na razie jest ok ;)

Kasia, zazdroszczę! Ale u nas to na razie niemożliwe bo mąż nie nakarmi niestety cyckiem ;) także jestem skazana na niewyspanie jeszcze przez chwile

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Napolka dziękuję że pytasz ;) Starsza chyba się po prostu przejadla w przedszkolu bo później już było dobrze ;)

Abed zdrówka życzę :*

Chybra ja mam trzy tatuaże .W sumie jednego to nie widzę i to zwykła chińszczyzna no ale jest ... Pozostałe to też lapacz snów( zaczyna się na zebrach i kończy mniej więcej tam gdzie spodnie się zaczynają ) i na przedramieniu eskimoske mam. Trochę boli ale ja juz myślę o kolejnych tyle że szwagier ma odległe terminy więc nie wiem kiedy zrobię :(

Pola@ ja daję bioaron baby

Aaaa Natalia ma dzisiaj 7 miesięcy Ale ten czas ucieka

Ostatnia edycja:
Kasia święte słowa [emoji12]mój śpi tak mocno że po takiej nocy chyba by umarł

Ola w ja cały czas wstaje praktycznie co 2h ( a ciągle z każdej strony słyszę łeee mm to się wysypiasz.. to dopiero ignorancja) chociaż ostatnie 3 noce były cudowne pobudka o północy i o 4 później o 8 [emoji12][emoji12][emoji12]

U nas gorsze dni niż noce w sumie. Nie chce jeść mleka, warzyw jakoś też nie, niezmiennie pewniakiem jest kaszka z owocami ale chyba tym nie mogę jej ciągle karmić [emoji12] no i jogurt ostatnio. Jest bardzo marudna, teraz 2 godziny próbowała zasnąć ale tylko marudziła. Mój w szkole zaliczenia ma ale zerwie się jak tylko będzie mógł bo ja już powoli na głowę dostaje. Biedna cierpi, głupie zęby a ja jej pomóc nie mogę.

Madzik najlepszego!

Chybra super tatuaż.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia,Pumelova lacze sie z Wami. Szymek dzis pobudka co godzine. I nim ja zasnelam to on wstawal.

Kasia o tak jestem za tym. Moj mi ostatnio powiedzial ze powinnam sie juz przyzwyczaic ze tak malo spie [emoji35]

Chybra super tatuaz. Mi tez brakuje odwagi na taki,ale zamierzam jakis maly na stopie zrobic [emoji4]

Pumelova haha padlam [emoji16] ja wlasnie tak patrze kiedy karmie juz 5x a T.sobie w najlepsze spi [emoji35]

Szymek czasami jak uderzy glowa o podloge to nawet nie zwraca uwagi i bawi sie dalej [emoji4]

Madzik najlepszego na 7mcy [emoji16]

Abed ojej antybiotyk :( pamiętaj o probiotyku i żeby go podawać 2-3h po antybiotyku.
My mieliśmy 2 tyg temu 6630 tylko że Agatka starsza, ale moja lekarka nie mówiła że źle, tyle że w grudniu było 6720. (2 tyg choroby nas tak wymeczylo) wtorek mamy ważenie to mam nadzieję coś przybrała. I karmię w nocy bo w dzień to różnie, lepiej niż wcześniej ale nie odmawiam jej w nocy żeby coś przybierala.

Misia oby się już ustabilizowalo.

Ewella Agatka mi się ciągle przesikuje jak dużo je w nocy. O 6 ja przewijam i gdzieś o 7 jeszcze godzinkę spi.

Ola każda z nas sie martwi czy z naszymi bablami wszystko w porządku, ja Cię rozumiem:*:)

Kasia no spoko ale mój za mnie nie nakarmi;)
Cieszę się że się wyspałaś!

Madzik87 gratuluje!

Judith Noo takie pobudki co 4h to ja rozumiem:D
Oby gorsze dni minęły!

Liluli to łączymy się w bolu[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u nas tez noce sa okropne. Mam wrazenie, ze moj syn budzi sie coraz czesciej. Okolo 10-12 pobudek. Musi dostac piers inaczej placze. Ostatnio obudzil sie o 1 i nie spal do 11-12. Wczoraj jadl ponad godzine przed zasnieciem:szok:. Aktywnie ssal. W dzien sporo je z piersi. Moze to kryzys laktacyjny ? Nie mam pojecia.

Kurcze tak mi to pasuje pod 5 skok rozwojowy, niby trochę późno. Wszystkie objawy się zgadzają. Dużo sił dla nas dziewczyny. Już się boję nadchodzącej nocy, dobrze że w dzień kimnelam jak babcia poszła z Grzesiem na spacer.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jest to samo. Budzi się i płacze (wcześniej nigdy nie płakał w nocy) musi dostać cyca i je tak, jakby miesiąc nie jadł. Ew pomaga też jak go biorę do nas do łóżka. Budzi się co najmniej cztery razy... i najgorsze, że ja nie umiem już spać w dzień. Nawet jak on śpi, albo mąż się nim zajmuje, to ja za nic nie usne w dzień. Do tego mój spadek nastroju związany z siedzeniem w domu nie mija..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry