reklama
Chybra
Fanka BB :)
Misia faktycznie niezły chłop![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Aha spokojnie, nic się nie stało, maluch wszystko w swoim czasie nadrobi na prawdę, wiem, też się wnerwiałam , że tak późno zaczęliśmy coś robić, ale L szybciutko postępy robi, u Was też tak będzie.
Boże ale się czekolady obżarłam, kumpela z synem wpadła i dla K przyniosła, ale On nie może więc ja się dopadłam
W ogóle to było pierwsze spotkanie L i Stasia, heh fajnie chłopaki się dogadali, z K również.
Jutro mam iść na tą imprezę i do cholery opryszczka mi wyszła, po prostu pięknie
Jakieś sprawdzone sposoby aby zniknęła w jeden dzień?
W ogóle stres mnie przed jazdą tam zrzera. Do końca nie jestem przekonana, szkoda, że nawet się nie napiję aby się wyluzować.
![Laugh2 :laugh2: :laugh2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh2.gif)
Aha spokojnie, nic się nie stało, maluch wszystko w swoim czasie nadrobi na prawdę, wiem, też się wnerwiałam , że tak późno zaczęliśmy coś robić, ale L szybciutko postępy robi, u Was też tak będzie.
Boże ale się czekolady obżarłam, kumpela z synem wpadła i dla K przyniosła, ale On nie może więc ja się dopadłam
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Jutro mam iść na tą imprezę i do cholery opryszczka mi wyszła, po prostu pięknie
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Aha gdzie sie rehabilitujecie? Co Ci powiedzieli dokładnie? Jaka metoda?
Masz moj nr, mozemy sie spotkac. Ja tez mam teoche w temacie lekarzy do powiedzenia... niekoniecznie dobrych rEczy. Poczynając od siebie na dziecku konczac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Masz moj nr, mozemy sie spotkac. Ja tez mam teoche w temacie lekarzy do powiedzenia... niekoniecznie dobrych rEczy. Poczynając od siebie na dziecku konczac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chybra dawniej jak gdzieś wychodziłam to kilka godzin przed zawsze mi wyskakiwał pryszcz i to taki mega napuchnięty np na środku nosa albo podbródka hehe opryszczki nigdy nie miałam ale mój ex non stop miał i szybko pomagał mu zovirax.Boisz się jeździć?
Mam tak mało ciuchów po ciąży że zmieszczą się do bagażu podręcznego hehe Emilki rzeczy ważyły 20kg ale paczka już dostarczona w pl,jedynie co tam wpakowałam to 2 koszule nocne i 2 kiecki.Reszty nie.mogłam bo nie miałabym w czym tu chodzić,obłęd w ciapki.
Misia ale masz chłopisko
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak mało ciuchów po ciąży że zmieszczą się do bagażu podręcznego hehe Emilki rzeczy ważyły 20kg ale paczka już dostarczona w pl,jedynie co tam wpakowałam to 2 koszule nocne i 2 kiecki.Reszty nie.mogłam bo nie miałabym w czym tu chodzić,obłęd w ciapki.
Misia ale masz chłopisko
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
Witajcie. Ciekawe czy jeszcze mnie pamiętacie... Ostatni mój wpis na forum to chyba był w sierpniu po porodzie...
U nas trochę się działo. Karmienie piersią nie wyszło i od początku mleko mm. Miałam przez to depreche i czasami jeszcze do tej pory mi smutno. Był problem z bioderkami szerokie pieluchowanie pomoglo. Z chrztem problemy zrobiliśmy w innym mieście. Podejrzenie skazy białkowe. Wyszło AZS. Emolienty trochę pomogły. A teraz synek ma ospe walczymy z nią...
U nas trochę się działo. Karmienie piersią nie wyszło i od początku mleko mm. Miałam przez to depreche i czasami jeszcze do tej pory mi smutno. Był problem z bioderkami szerokie pieluchowanie pomoglo. Z chrztem problemy zrobiliśmy w innym mieście. Podejrzenie skazy białkowe. Wyszło AZS. Emolienty trochę pomogły. A teraz synek ma ospe walczymy z nią...
Inka1985
Emol w przychodni chyba załapał. Byliśmy 3 tygodnie temu bo Igorek kaszlał. Nie mieliśmy kontaktu z innymi dziećmi... mały znosi chorobę dzielnie. Nie potrafi się drapać... cały jest w kropkach fioletowych bo doktor kazała smarować fioletem. A i ja jestem też fioletowa bo maluszek skacze przy smarowaniu . Najważniejsze że nie ma gorączki... jutro idziemy na kontrolę.
reklama
Karuzela
Inka a to pech :-(
Nie chce nawet myśleć jak w przedszkolu zacznie się sezon...
Misia my też po drugim pneumo i też jakieś 48h nerwowki czy wszystko ok będzie
Kuba 5 miesięcy i 2 tygodnie 6870g i 68cm.
Czekam kilka dni po szczepieniu i startujemy z warzywami.
Aha rozumiem co czujesz. Też zwracała uwagę lekarzom a oni że jest ok do 3 miesiąca ma czas a jak już skończył to nagle że jednak skierowanie. Uwierz że naprawdę rehabilitacja u takich maluchów daje szybkie efekty. Nawet tu nie pisałam ale jeszcze jakiś czas temu Kuba nie trzymał zabawek, nie przyginal miednicy i nóżek do rączek itp ale widzę postępy po ćwiczeniach. Asymetrie wydaje mi się wycwoczymy. Martwi mnie to wzmożone napięcie i wyginanie do tyłu w luk. Usg główki było w porządku ale mamy skierowanie do neurologa. Pediatra też coś mówiła o okuliscie...
Któraś z Was stosowalas magnez u maluchów? Zalecany mamy że względu na te mięśnie.
Chybra dasz radę! Jedź i baw się dobrze!
Nie chce nawet myśleć jak w przedszkolu zacznie się sezon...
Misia my też po drugim pneumo i też jakieś 48h nerwowki czy wszystko ok będzie
Kuba 5 miesięcy i 2 tygodnie 6870g i 68cm.
Czekam kilka dni po szczepieniu i startujemy z warzywami.
Aha rozumiem co czujesz. Też zwracała uwagę lekarzom a oni że jest ok do 3 miesiąca ma czas a jak już skończył to nagle że jednak skierowanie. Uwierz że naprawdę rehabilitacja u takich maluchów daje szybkie efekty. Nawet tu nie pisałam ale jeszcze jakiś czas temu Kuba nie trzymał zabawek, nie przyginal miednicy i nóżek do rączek itp ale widzę postępy po ćwiczeniach. Asymetrie wydaje mi się wycwoczymy. Martwi mnie to wzmożone napięcie i wyginanie do tyłu w luk. Usg główki było w porządku ale mamy skierowanie do neurologa. Pediatra też coś mówiła o okuliscie...
Któraś z Was stosowalas magnez u maluchów? Zalecany mamy że względu na te mięśnie.
Chybra dasz radę! Jedź i baw się dobrze!