reklama
Chybra
Fanka BB :)
Karuzela, Flegamina Junior
Nooo L idzie na rekord, przerwa między karmieniami 5,5 h! To pierwszy raz taki u nas, widzę, że z dnia na dzień mu się ten czas wydłuża, czaad Teraz się będzie trzeba nacieszyć , bo jak zęby się zaczną to będzie przesrane
Nooo L idzie na rekord, przerwa między karmieniami 5,5 h! To pierwszy raz taki u nas, widzę, że z dnia na dzień mu się ten czas wydłuża, czaad Teraz się będzie trzeba nacieszyć , bo jak zęby się zaczną to będzie przesrane
Ale wam zazdroszczę takiego długiego snu . U nas max to 3h i to tylko przed nocą. Na dodatek dziś kiedy chłopak miał zająć się Zosia w nocy to ja akurat spać nie mogę i to on poszedł spać a ja oglądam serial. Życie jest niesprawiedliwe
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Dziękuję dziewczyny z Majeczką wszystko dobrze. Pani doktor osłuchała, pobadała i była zachwycona moim głodomorem. Waży już 4850 i w tym tygodniu musimy się szczepić.
Pumelova, Ewella dziękuję za wspólny spacerek.
Misia teraz jak wiem o tym pasku to się zastanawiam jak mogłam o nim nie wiedzieć, ale poprostu nie zwracałam uwagi.
Mam nadzieję że Grzesiu nie złapał nic od dziadka?
Paninka niby to wszystko przerabiałam bo pracowałam z maluszkami i zawsze potrafiłam zachować zimną krew, ale jak chodzi o własne dziecko, to nie jest takie proste. Naprawdę nie wiedziałam co robić.
Ika, moja Maja też się ślini od kąd zaczęła produkować ślinę.
U nas tak samo, karmienie na żądanie i nie potrafimy wprowadzić stałego rytmu.
Judith najlepszego dla Hani ❤
Chybra biedny Kacperek, może zrób mu inhalacje? Doczytałam, że jest lepiej.
Emol też o mało nie zeszłam.
Współczuję kłopotów z samochodem , zawsze coś się musi spieprzyć, żeby nie było za fajnie.
Monti zazdroszczę ustabilizowania w spaniu i karmieniu.
Pola oby to jednak nie był katarek.
Ewella ja też wczoraj zasnęłam z Mają ok.20.00 i obudziłam się przed 22.00 wyspana. Nawet Majki nie budziłam do kąpieli
Karuzela właśnie kilka razy przewracałam i mocno (bardzo mocno)klepałam w plecy, a jak ją podnosiłam, to znów się zawieszała. Masakra.
Misia teraz jak wiem o tym pasku to się zastanawiam jak mogłam o nim nie wiedzieć, ale poprostu nie zwracałam uwagi.
Paninka niby to wszystko przerabiałam bo pracowałam z maluszkami i zawsze potrafiłam zachować zimną krew, ale jak chodzi o własne dziecko, to nie jest takie proste. Naprawdę nie wiedziałam co robić.
Współczuję kłopotów z samochodem , zawsze coś się musi spieprzyć, żeby nie było za fajnie.
Ewella ja też wczoraj zasnęłam z Mają ok.20.00 i obudziłam się przed 22.00 wyspana. Nawet Majki nie budziłam do kąpieli
Karuzela właśnie kilka razy przewracałam i mocno (bardzo mocno)klepałam w plecy, a jak ją podnosiłam, to znów się zawieszała. Masakra.
Aniek uffff na szczesce z Maja wszystko okDziękuję dziewczyny z Majeczką wszystko dobrze. Pani doktor osłuchała, pobadała i była zachwycona moim głodomorem. Waży już 4850 i w tym tygodniu musimy się szczepić.
A u nas katarek na serio, dzis jeszcze wiekszy niestety ale jakos dajemy rade odciagac nose frida (maz), jak maz bedzie w pracy to bede musiala odciagac katarkiem, bo nose frida nie dam rady.
Karuzela
Pola zdrówka jeszcze raz!
Abed oby nie zarazil katarkiem!
Miałam podjechać na zakupy ale synuś coś dziś dalej cycusiowy a jak go mąż wziął na ręce popatrzył na niego i w taki płacz że aż w szoku byliśmy bo on nie płacze ;-) chyba jakiś skok znowu
Czy któraś z Was korzysta z takiego większego sprzętu nawilzajacego ż funkcja oczyszczania powietrza?
W pokoju córki mamy nawilżacz a muszę coś drugiego kupić i nie wiem czy to samo czy zainwestować w coś większego?
Abed oby nie zarazil katarkiem!
Miałam podjechać na zakupy ale synuś coś dziś dalej cycusiowy a jak go mąż wziął na ręce popatrzył na niego i w taki płacz że aż w szoku byliśmy bo on nie płacze ;-) chyba jakiś skok znowu
Czy któraś z Was korzysta z takiego większego sprzętu nawilzajacego ż funkcja oczyszczania powietrza?
W pokoju córki mamy nawilżacz a muszę coś drugiego kupić i nie wiem czy to samo czy zainwestować w coś większego?
Abed oby starszy nie zarazil dzidziola, wytlumacz ze nie moze calowac itp.Pola zdrówka mój starszy wrócił z lekkim katarem od babci... i już się boję...
reklama
ewella90
Pola zdrówka dla małej :*
Aniek dobrze, że wszystko lekarka sprawdziła i jest dobrze miło było się spotkać również
Karuzela też chętnie przeczytam o nawilżaczu bo jak narazie słyszę złe opinie, że to więcej ma wad ten nawilżacz niż zalet, ja jak narazie wieszam mokry ręcznik na łóżeczko
Aniek dobrze, że wszystko lekarka sprawdziła i jest dobrze miło było się spotkać również
Karuzela też chętnie przeczytam o nawilżaczu bo jak narazie słyszę złe opinie, że to więcej ma wad ten nawilżacz niż zalet, ja jak narazie wieszam mokry ręcznik na łóżeczko