reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Moja mała tez dziś pobiła rekord ...spala od 20:00 do 05 rano :)
Ja nie wybudzam - jak bedzie głodna to sie odezwie.

Ale ze mną chyba jest gorzej..tzn dopada mnie zmeczenie...bo pytam sie dzis meża o której sie wczoraj przesył pozloyć spać ..a on do mnie..przecież rozmiwaiałs ze mnaa :)
Podobno wypytywałam czy okna pozamykał :):) ...a ja nic nie pamietam. Noc wcześniej maz mowił ze starsza córka sie w nocy budziła ..tez nic nie słyszłam ..bo maż wstawał.

Ale malutką zawsze słyszę ..chociaz to dobrze :)

U nas miało byc ładne ...a się chmurzy ...

reklama
Pola czyli katar :( niedobrze, oby szybko przeszło. Ponoć niemowlaki oddychają tylko nosem i dlatego trzeba udrazniac nosek. Pola to mikrometoda jest. Ja osobiście nie do końca wierzę w wyniki z krwii włośniczkowej.
Karuzela ech no mogło by się już skończyć. Kubie już chyba więcej krwi spuscili w sumie niż chłopak ma. Pielęgniarka mowila że dobrze jak dziecko krzyczy i płacze bo ponoć krew lepiej leci. Może na te 8 badań nie potrzeba aż tyle krwi.
Ewella u nas pięknie, Grześ na tarasie siedzi.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jenny oj mnie też dopada mega zmęczenie. Zdarzały się sytuacje że zrywam się w nocy bo nie pamiętam czy karmilam. Zasypiam w każdej możliwej sytuacji. Dziś mam lajt bo córką u dziadków to ż jednym to nie mam co robić, a chłopak korzysta i wisi sobie do woli na cycusiu :p

Misia w szpitalu był kluty prawie codziennie a po już 4 razy pobieralismy. Tyle dobrze że zaplacze przy wkluciu i idzie spac. Najważniejsze dla mnie że już oczka nie są zazolcone.

Pumelova ciezko mu to idzie. Tak naprawde czy w dzien czy w nocy to ja zajmuje sie Szymkiem. Zostal kilka razy z nim ale maly zaraz plakal i dzwonil po mnie.

Ja nie budze Szymka jak spi 5-6 godzin jak dluzej to juz tak.

Pola zawsze uwielbialam spacery po lesie i grzybobranie w tym roku nie pochodze.
Zdrowka dla coreczek [emoji8]

W nocy na reszcie K się nie krztusił:blink:Chyba syropek pomógł.Przespał ładnie. L miał pobudki o 1 i o 5 więc tak to można spać:laugh2:Męż odkurzył i pomył podłogi, ja powycierałam kurze, umyłam kabinę i kominek, byliśmy u teściów i rodziców. Teraz boby zjedzą i pójdziemy na spacer. A jutro pierwszy raz obu zostawiamy rodzicom i jedziemy do galerii bez dzieci! :laugh2:Jeeee!

Karuzela i Ola w my również dużo śliny, aż się nią zaksztusza i kaszle.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola wydaje mi się że krew wlosniczkowa ma trochę inne parametry niż zylna i wyniki nie są w pełni miarodajne. No i normy są dla zylnej krwi. Np. Parametrów krzepnięcia nie powinno się tak oznaczać.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry