reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurczę Wy tak o tym @ mówicie , że i ja go wypatruję u siebie:-p Po K dostałam po 9 tyg. A wczoraj mi wywaliło twarz krostami i tak pobolewa brzuch jak na @ . Noszę jeszcze wkładkę i na niej już tak minimalnie żółte zostaje.
L najedzony, teraz odbicie i mam nadzieję ok 5 następne jedzenie;-) ;)
K leży obok mojego i tylko patrzę na Niego i nasłuchuję czy zacznie się krztusić:no:

reklama
Judith pytam z ciekawości nie że strachu:D bo moja koleżanka twierdzi że przy kp nie mozna dostać okresu to jej przytaczam przypadki:p ja po usg wiem że mi się nie zapowiada na okres;-)
Haha widziałam dopiero 2 odcinki ale podoba mi się:D

Misia biedny Grzes:( fajnie że mogłaś wyjść:* a jak wygląda biegunka u dziecka kp?

Chybra a lepiej już coś u Twojego starszaka?

My przespalysmy porę jedzenia - 6,5h:o wyspałam się [emoji16]
O 6 idę zrobić badania - za tym też tęskniłam ale dzięki bogu nie musze robić badania moczu[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti, my też pneumokoki po dwóch tygodniach.
Ale tym okresem straszycie. Byłam przekonana że przy kp to nie tak szybko. We wtorek wizyta, to zobaczymy jak tam u mnie.
Misia, super ze Twoje wyniki ok, a Grzesia moment i poprawcie. Może po prostu częściej się załatwia? No chyba że tych kupek kilka na godzinę. Zdrówka [emoji8]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia zdrowka dla Grzesia [emoji18]

Pumelova kciuki za badania [emoji110][emoji110]

Emol ale podroz..moze chociaz szybko zrobia w poniedzialek samochod.

Ola W.ja sie tak dopatrywalam po szczepieniu i ciagle w nocy zagladalam do lozeczka czy oddycha.

Ja zaczne wprowadzac stale godziny dopiero za tydzien bo poki jest moje rodzenstwo w Polsce to ciagle z Szymkiem jezdzimy i sie tez godziny na kp zmieniaja.

Dziewczyny fajnie ze spacerek sie udal a malutkie sie poznaly [emoji3]

Pumelova mam nadzieje ze w koncu uda mi sie wyjsc na kawke z kolezanka,bo narazie z zakupow sama szybciej wracam niz wyjezdzam.

Chybra zdrowka dla synka [emoji18]

Misia, najwazniejsze, ze lepsze!
O masz... to teraz jakis wirus? :/

Kurdw my tez przespaliśmy porę jedzenia - Kuba śpi juz 8 (!!!) godzin bez przerwy [emoji33]
A wczoraj nie zjadl za wiele.
I teraz sie martwie :D z 2 str powinno sie okazać, ze dzis nie bedzie plakac, bo pierwszy raz w zyciu sie porządnie wyspał ;D
Ale cwaniak bo zostawiłam go opatulonego w kokonie na klinie na boku. Twraz patrze a on w kompletnie odkryty, zjechał do połowy kokonu i leży jak żaba [emoji23] na plecach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry Dziewczyny!
My zaczelismy dzis dzien pierwszym katarkiem Oliwci:( chyba bylo jej w nocy zimno:(

Badania krwi robicie dzieciaczkom z jakis wskazan czy tak po prostu pediatra zlecil?

Pumelova na razie to tata mój ma biegunkę :)
Pola no masz, ale taki prawdziwy katar czy wydzielina? Bedanie krwi robiliśmy przy okazji badania tsh i wyszło słabo dlatego po miesiącu powtarzamy. A tsh badalismy bo ka w ciąży miałam niedoczynność.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia widzisz nie zrozumiałam i poszło, wszystkie mi uwierzyły że to j Grzesia:D sorki! Mam nadzieję że nic mu nie będzie[emoji7][emoji7][emoji9][emoji9]

Liluli A mąż jak ogarnia bąbla? Nie daje Ci wytchnienia?

Ola W haha to się poprzekrecal. Może serio się w koncu wyspał! Może to chodziło o zmianę mleka:) oj życzę Ci tego z całego serca:*

Pola ja nie robiłam żadnych badan. Moja też tak brzmi jakby katar miała ale nie da się nic odciagnac. Ale w pon badanie przed szczepieniem to pediatra oceni.

Siedzę w labo, urwalam się przed karmieniem bo młoda się jeszcze przeciagala, kolejki nie ma ale Pani ma wyj*bane i jeszcze nie zeszla. Eh.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde No zjadł porcje i poszedł spac dalej :|
Gdzies kiedys wyczytałam i sie z tego smialam "najpierw rodzice chca, zeby dziecko przespali wreszcie cała noc, a jak w koncu prześpi, to schizuje" [emoji2] ale ja schozuje przez to, ze lekarz pow, zeby przerwy nie były dłuższe niz 5h w nocy. Chociaz w sumie nie wiem czemu. Przeciez jakby był głodny to by sie darł. Chyba.

Pola ja sie waham czy nie zeobic przed szczepieniem. Nie ufam lekarzom, a szczepień sie boje :) wiec chyba wole sprawdzić. Chociaz stres w zwiazku z ukłuciem i płaczem...

Pumelova a co sie pani bedzie spieszyć.... najpierw kawka ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry