reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
No mamusie mam chwilę. Leoś się pojawił o 18:15, waga 3300g, 57 cm:biggrin2: Jest przepiękny, ale ze zdj poczekam do jutra, bo na razie jest cały w mazi. I powiem tak. Nie było łatwiej ani szybciej w stos do 1 porodu:-p Opiszę to w odp wątku.
Gratulacje :-) super wiesci na koniec dnia :-) odpoczywajcie :-*

Chybra gratulacje!

Emol ja też muszę wybudzac co 3h że względu na zoltaczke, dziś znowu było ważenie i jakby jeszcze było mało to kiepsko przybiera pomimo mm.

Przyszla mamusia ja nie chce nic mowic ale tez o tym dzis pomyslalam. Lekarz nam kazal-doradzil ze to wspomoze na rozszczelnienie... guzik, nie widze efektu a wrecz mysle sobie no ile mozna jak czlowiek taki balast ma przed soba i bolace nogi. Moze tez za duzo bym chciala-raptem 3 dni :p przepraszam za doslownosc ale miło widziec kogos z podobnymi wnioskami:-p.

Chybra gratulacje :-) :)
I znowu nas mniej, teraz sie zastanawiam czy.nie powinnam zaliczac sie do sierpniowych bo jak nic sie nie bedzie dzialo to indukcja juz w sierpniu:o...
Ale sie rozpisalam, wybacznie.
Trzymajcie sie i spokojnej nocki dla wszystkich :)

reklama
Misia pochwal się zdjęciami.

Chybra gratuluję serdecznie❤witamy Leosia! Czekamy na foto.

Przyszła mamusia może nic nie daje, ale ile radości:-D

Emol no tak jest, tylko Ty masz ew.z kim dziecko zostawić, a ja nie mam komu. Wszędzie muszę z nią, a przeważnie z obydwoma. Ze wszystkim sama:hmm:

Patuszka gratuluję opanowania Antosi.

Strasznie się dziś przestraszyłam. Pojechaliśmy wieczorem do sklepu, coś do lodówki kupić, bo mniej ludzi.
Weszliśmy tylko i Maja tak zwymiotywała jak nigdy. Fontanna z buzi i noska. Wszystko w wymiocinach, ona, fotelik . Wszystko co miała w brzuszku. i biedulka od razu zamknęła oczka i zasnęła, taka słabiutka. Wymiotywało tak któreś Wasze dzieciątko?
W domu kąpiel, karmienie i ciężko miała zasnąć. Piła 4 razy pod rząd z prawej, lewej piersi i znów prawej i lewej.

Do góry