reklama
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Zuza a na kiedy masz termin?Dzień dobry!Chyba nadeszła pora na mnie.Skurcze co 9min...Czekam na męża i jedziemy do szpitala.Tak wcześnie bo słyszałam że ten w którym chciałam rodzić może nie mieć wolnej porodówki i być może nas odeślą
Zuza87
29.lipcaZuza a na kiedy masz termin?
paninka87
Hejka!
Zuza trzymam kciuki. U mnie zero skurczy, właśnie wróciłam z ktg. Już się zastanawiałam czy brać torbę chyba czas najwyższy ja zapiac i znieść na dół może wtedy ruszy
Ciśnienie mi tylko skoczylo ale to sytuacja rodzinna. Ojciec mocno nabrechtal. Z agresją do wszystkich już się odnosi. Siora mi nic nie powiedziała ale zaatakował ją w niedzielę a szwagra nie wpuścił do pracy w pon. Chłopacy pewnie go pogonili. No i wylądował w szpitalu... wstrząś mózgu. Nic więcej nie wiem, ale emocje mną targaja bo tylko ja pod ochroną... pół nocy nie spałam.
Pogoda sprzyja rodzeniu... deszczowo ale w miarę ciepło
3majcie się mamuśki :*
Zuza trzymam kciuki. U mnie zero skurczy, właśnie wróciłam z ktg. Już się zastanawiałam czy brać torbę chyba czas najwyższy ja zapiac i znieść na dół może wtedy ruszy
Ciśnienie mi tylko skoczylo ale to sytuacja rodzinna. Ojciec mocno nabrechtal. Z agresją do wszystkich już się odnosi. Siora mi nic nie powiedziała ale zaatakował ją w niedzielę a szwagra nie wpuścił do pracy w pon. Chłopacy pewnie go pogonili. No i wylądował w szpitalu... wstrząś mózgu. Nic więcej nie wiem, ale emocje mną targaja bo tylko ja pod ochroną... pół nocy nie spałam.
Pogoda sprzyja rodzeniu... deszczowo ale w miarę ciepło
3majcie się mamuśki :*
Emol
Karuzela czyli wiesz co czuje. Ale u Ciebie też jest tak, że zaciska usteczka i nie potrafię ich czasami otworzyć? Najczęściej o 24-1 jak wybudzam to on stwierdza ze za wcześnie na jedzenie i za nic nie otwiera buzi. Za to dzisiaj w nocy nie mogłam go od cycka odgonic od 2 do 5 w nocy. Przysypial przy cycku i jak chciałam odłożyć to marudzil. Spałam w nocy w sumie to może z 2h. Kuba wstał o 6 to po moim kolejnym cycku, on wziął go na mm. Skubany zjadł 2x30 ml. Po prostu nawet takie wiszenie a on nie najedzony ja w tym czasie się zdrzemnelam.
Aniek no moja mama wtedy miała wolne, ale dzisiaj czy jutro jak jadę do lekarza to muszę z nim, bo mama w pracy, mąż w pracy...
Joldzi życzę powodzenia abyś dzisiaj już rukola maleństwo.
Chybra gratuluję! U mnie podawali enfamil i równiez to mleko podajemy w domu. Nie chciałam zmianiac bo nie wiadomo jak by zareagowal.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek no moja mama wtedy miała wolne, ale dzisiaj czy jutro jak jadę do lekarza to muszę z nim, bo mama w pracy, mąż w pracy...
Joldzi życzę powodzenia abyś dzisiaj już rukola maleństwo.
Chybra gratuluję! U mnie podawali enfamil i równiez to mleko podajemy w domu. Nie chciałam zmianiac bo nie wiadomo jak by zareagowal.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie [emoji3]
Chybra - gratulacje!!!
Tea - biedna Liwia z tym pepuszkiem . Dawaj znać co i jak u Was - my też jeszcze z pepkiem.
Patuszka - no padlam [emoji23][emoji23][emoji23]. Kto był autorem tego tekstu?
Gratuluję wyczajenia pozycji kosza [emoji106][emoji4]
Katja - podróż w foteliku. Po 2 h przerwy na karmienie, krótki spacerek w wózku [emoji5]
Aniek - mojej wczoraj się taka fontanna udała - w trakcie karmienia na leżąco . Tez się na maxa wystraszylam. I to samo...tez od razu oczka zamknęła i kime zarzuciła.
Powodzenia na dzisiejszej sesji [emoji110][emoji110]
Zuza - powodzenia!!! Trzymam kciukasy, oby było szybko i bez komplikacji [emoji110][emoji110]
Chybra - gratulacje!!!
Tea - biedna Liwia z tym pepuszkiem . Dawaj znać co i jak u Was - my też jeszcze z pepkiem.
Patuszka - no padlam [emoji23][emoji23][emoji23]. Kto był autorem tego tekstu?
Gratuluję wyczajenia pozycji kosza [emoji106][emoji4]
Katja - podróż w foteliku. Po 2 h przerwy na karmienie, krótki spacerek w wózku [emoji5]
Aniek - mojej wczoraj się taka fontanna udała - w trakcie karmienia na leżąco . Tez się na maxa wystraszylam. I to samo...tez od razu oczka zamknęła i kime zarzuciła.
Powodzenia na dzisiejszej sesji [emoji110][emoji110]
Zuza - powodzenia!!! Trzymam kciukasy, oby było szybko i bez komplikacji [emoji110][emoji110]
reklama
ewella90
Zdjęcie z sesji pokaże jak ten mały szatan pozwoli mi włączyć laptopa bo na tel mi cały czas pisze, że zdjęcie za duże...
Ja próbuje wszystkiego i noszenia pionowo poziomo leżenie na brzuchu i na termoforze coś czasem zadziała a czasami po prostu nic i po jakimś czasie zasypia. Teraz płacze od 7, nos już 3 razy czyscilam a dzisiaj coś na ten brzuch jej chyba kupię zobaczymy co lekarz powie. Zasnęła o 8.30 teraz wstała
Ja próbuje wszystkiego i noszenia pionowo poziomo leżenie na brzuchu i na termoforze coś czasem zadziała a czasami po prostu nic i po jakimś czasie zasypia. Teraz płacze od 7, nos już 3 razy czyscilam a dzisiaj coś na ten brzuch jej chyba kupię zobaczymy co lekarz powie. Zasnęła o 8.30 teraz wstała