reklama
Gratulacje :-) super wiesci na koniec dnia :-) odpoczywajcie :-*No mamusie mam chwilę. Leoś się pojawił o 18:15, waga 3300g, 57 cm Jest przepiękny, ale ze zdj poczekam do jutra, bo na razie jest cały w mazi. I powiem tak. Nie było łatwiej ani szybciej w stos do 1 porodu Opiszę to w odp wątku.
Madwoman213
Zaciekawiona BB
Przyszla mamusia ja nie chce nic mowic ale tez o tym dzis pomyslalam. Lekarz nam kazal-doradzil ze to wspomoze na rozszczelnienie... guzik, nie widze efektu a wrecz mysle sobie no ile mozna jak czlowiek taki balast ma przed soba i bolace nogi. Moze tez za duzo bym chciala-raptem 3 dni przepraszam za doslownosc ale miło widziec kogos z podobnymi wnioskami.
Chybra gratulacje
I znowu nas mniej, teraz sie zastanawiam czy.nie powinnam zaliczac sie do sierpniowych bo jak nic sie nie bedzie dzialo to indukcja juz w sierpniu...
Ale sie rozpisalam, wybacznie.
Trzymajcie sie i spokojnej nocki dla wszystkich
Chybra gratulacje
I znowu nas mniej, teraz sie zastanawiam czy.nie powinnam zaliczac sie do sierpniowych bo jak nic sie nie bedzie dzialo to indukcja juz w sierpniu...
Ale sie rozpisalam, wybacznie.
Trzymajcie sie i spokojnej nocki dla wszystkich
reklama
Aniek42
Fanka BB :)
Misia pochwal się zdjęciami.
Chybra gratuluję serdecznie❤witamy Leosia! Czekamy na foto.
Przyszła mamusia może nic nie daje, ale ile radości
Emol no tak jest, tylko Ty masz ew.z kim dziecko zostawić, a ja nie mam komu. Wszędzie muszę z nią, a przeważnie z obydwoma. Ze wszystkim sama
Patuszka gratuluję opanowania Antosi.
Strasznie się dziś przestraszyłam. Pojechaliśmy wieczorem do sklepu, coś do lodówki kupić, bo mniej ludzi.
Weszliśmy tylko i Maja tak zwymiotywała jak nigdy. Fontanna z buzi i noska. Wszystko w wymiocinach, ona, fotelik . Wszystko co miała w brzuszku. i biedulka od razu zamknęła oczka i zasnęła, taka słabiutka. Wymiotywało tak któreś Wasze dzieciątko?
W domu kąpiel, karmienie i ciężko miała zasnąć. Piła 4 razy pod rząd z prawej, lewej piersi i znów prawej i lewej.
Chybra gratuluję serdecznie❤witamy Leosia! Czekamy na foto.
Przyszła mamusia może nic nie daje, ale ile radości
Emol no tak jest, tylko Ty masz ew.z kim dziecko zostawić, a ja nie mam komu. Wszędzie muszę z nią, a przeważnie z obydwoma. Ze wszystkim sama
Patuszka gratuluję opanowania Antosi.
Strasznie się dziś przestraszyłam. Pojechaliśmy wieczorem do sklepu, coś do lodówki kupić, bo mniej ludzi.
Weszliśmy tylko i Maja tak zwymiotywała jak nigdy. Fontanna z buzi i noska. Wszystko w wymiocinach, ona, fotelik . Wszystko co miała w brzuszku. i biedulka od razu zamknęła oczka i zasnęła, taka słabiutka. Wymiotywało tak któreś Wasze dzieciątko?
W domu kąpiel, karmienie i ciężko miała zasnąć. Piła 4 razy pod rząd z prawej, lewej piersi i znów prawej i lewej.