reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam. Wyspana jestem bo dopiero wstalam☺ cisza w domu bo niedziela i nie ma robotników. Mąż śpi u nas i nie mogę się doczekać kiedy przyjedzie. Tęsknie...

Tymuniek współczuję. Miałam zapalenie woreczka żółciowego ale przed ciążą usunąłem. Mnie bolało okropnie a co dopiero Ciebie. 3 maj się kochana.

Saba gratuluję!!!

Miłego dnia!!!

reklama
Kurde jeszcze obchodu nie było:oo2: W nocy w sumie udało mi się przespać, teraz okna pootwierane, fajny wiaterek. Później mają być burze. Dla mnie to dobrze. Przynajmniej będę miała rozrywkę:-p Nic niestety się nie ruszyło u mnie, ale chyba czop mi odszedł, w pt kawał galarety mi wypadł i teraz drugi.No nic. Czekam na jakieś info.

Dziewczyny, muszę się pochwalić- Maja zrobiła kupkę! W nocy podobno zrobiła taką skromna, a teraz taka normalną kupkę! Tak się cieszę! Tzn. ze jelita pracują i wszystko idzie ku lepszemu.
Dziekuje Wam Kochane za wsparcie![emoji8]
PS Przepraszam ze tylko o sobie, postaram się poprawić, tylko dajcie mi chwilke.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Madziat zdrówka dla małej:* jest dzielna będzie coraz lepiej :)

Pumelova Ja też nie zostanę perfekcyjną panią haha kiedyś słyszałam że taki niemowlak śpi i je a ja mam wersję płacze, krzyczy je i trochę śpi :p
Wczoraj Iga na działce przespala całe popołudnie a od 19 do 23 krzyk... chyba zamieszkam na dworze :D

Saba gratuluje :)

Tymuniek dużo zdrowia!

Madziazt super ze jest kupka !! Pisz pisz co u Was bo my tez tu jako matki się martwimy, łzy same lecą na takie informacje.

Ja niby wyluzowalam z akcją porodowa co ma być to będzie ale z tyłu głowy zawsze pozostaje obawa.

Tymuniek Tobie najdrozsza też zdrówka!!! To się porobiło... Ale masz śliczna i duża już córeczkę. Szybkiego powrotu do brzdacow kochanych:*

Chybra wysypiaj się ile się da!!! Szybkiej akcji życzę. Te weeekendowe obchody pewnie takie aby tylko były... jeszcze sezon urlopowy...

U mnie nic się nie dzieje mówię sobie wczoraj wieczorem wybalsamuje się, przygotuje prefekt a tu nic... jutro wizyta, skierowanie, l4 itp. Pewnie nic nowego tylko ciekawi mnie wzrost wagowy maleństwa.

No to tak się rozpisalam że nalalam pełen basenik wody :D :D :D

Dziewczyny dzieciaczków, które ciężko uspokoić, może warto zerknąć ? :
Link do: Dr Hamilton pokazuje, jak uspokoić płaczące niemowlę. Niewiarygodne

Alex, na ile masz godzin opiekunkę? Jejku ja to miałam kobitkę idealną, do tej pory jak o niej pomyślę to widzę jej uśmiechniętą twarz! Tyle mi pomogła! Nie narzucała się, wychodziła wcześniej jak zrobila co musiała i gdyby nie ona to nic by z mojego kp nie było .

reklama
Madziu bardzo się cieszę! Gratuluję pierwszej kupki! Będzie tylko lepiej :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry