reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tymuniek boże co za historia, współczuję, trzymaj się

Madziazt o losie biedna Maja, taki szkrabik a tyle przeszła. Ściskam Cię mocno i współczuję, ale teraz już tylko idzie ku lepszemu. Trzymam za Was kciuki

A mój się najdł i się wyspal ahhhhh juz godzinę leży i coś tam gada , żali się i stęka .... padam [emoji58]

Tymuniek śliczna dziewczynka. Współczuje Ci bardzo kłopotów zdrowotnych.
Saba gratuluje[emoji173]cieszę się ze Piotruś juz z Wami! Dużo zdrówka i radości z każdej chwili[emoji8]
Dziekuje Dziewczyny za ciepłe slowa[emoji8]
Pumelova ten szpital- Specjalistyczny Szpital Dziecięcy jest również w Lublinie, także wracam spac do rodziców.
Teraz znowu odciagam pokarm. Mam czasami wrażenie ze to główne zadanie moje, bo trochę mi się schodzi. Sama nie wiem czy dobrze robię ze to wylewam? Miałam mrozić, ale jedna lekarz z intensywnej terapii mówiła ze to nie pełno wartościowy pokarm po mrożenie. Inne mówią co innego i juz zgłupiałam, bo chciałam mrozić zeby był zapas, choć z drugiej strony na początku i tak dostanie tylko troszkę i stopniowo bedą zwiększać. Ciekawa jestem ile dziecko potrzebuje ml mleka/na karmienie w poszczególnych tygodniach życia przez pierwszy miesiąc? Może wiecie i coś doradzacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova vacum to proznociag. Ta przyssawka co się mocuje na głowie i dodaje 10% siłę dziecka na wyjście na świat. Stosuje się jak dziecko ma problemy z wyjściem.
Mój robił 3 a teraz przez dobę 0 więc chyba niedobrze. Siusiow też mało. Bo robił 9 pieluch a teraz 5 tylko. Przystawiam małego aby chociaż trochę ssal. Ale czuje ze i tak będę karmić mieszanie.

Tymuniek ojejciu, mam nadzieję że bardzo nie boli. Możesz brać leki przeciwbólowe? Trzymaj się

Saba gratuluję :) doczekalas się :*

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza - tak ja jestem z Pzn! Wybrałam szpital na Polnej, ale zaluje. Jestem na oddziale juz z coreczka. We wtorek trafilam na ip z saczacymi sie wodami a w czw o 2.46 urodzilam, po ciezkich przejsciach...

Morela - no to ja bede jakos podobnie. Nawet zrobione przeze mnie zdjecie meza z corka bardzo mnie wzrusza i tesknie tu za nim jak za nikim...szok [emoji21]

Madzia - zycze Wam duzo zdrowia, wszystko idzie ku dobremu, wierze ze tak wlasnie bedzie! [emoji8] czekamy na kupke!

Pumelova - zakladaja to ustrojstwo na glowke dziecka i tworzac proznie zasysaja i wyciagaja malucha na swiat. Mialam vacum bo na 9cm rozwarcia juz dalej nie mialam sily rodzic (po 2 dniach nie przespanych i skurczach krzyzowych)

Tymuniek - co za informacje[emoji21] wspolczuje ogromnie! Moge domyslac sie jak Ci ciezko! Jaka sliczna Twa corcia!

Saba - gratuluje!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek bardzo Ci współczuję tych kłopotów zdrowotnych,jakby poród to jeszcze mało,
Madzia nie mogę normalnie czytać,boże,biedne maleństwo,a Ty kobieto jesteś bardzo silna i tak trzymaj,oby szybko wypuścili was do domu a tam zapomnicie o najgorszym
Aga88 ja też 2 razy miałam cesarke na Polnej ale jestem zadowolona,położne na pg3,super.
Odnośnie napiecia miesniowego mnie się wydaje że jest tak jak piszecie,że każde niemowlę prostuje nóżki przy stekaniu i prezeniu,moja dodatkowo mocno odgina głowa do tylu jak się ja nosi i nozka czasem drży ale więcej objawów nie widzę.czytałam wczoraj wywiad z rehabilitantka i podobno każde dziecko z cc ma mniejsze czy większe napięcie,wymiennila najczęściej spotykane błędy popełniane przez rodziców i tu zaskoczenie,nie można do 3 miesiąca kłaść na brzuchu,odbijać na ramieniu,i nosić twarzą do siebie,ja to wszystko dotychczas robiłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie
Mimo dobrych checi nie jestem w stanie nadrobic I byc na bierząco.. Moze sie to zmieni jak przestanie przychodzic polozna..Do wtorku ma jeszcze przychodzic..Jak dla mnie jakies jedno wielkie nieporozumienie..Jak znajde wiecej czasu napisze wam wiecej w tym temacie..

Madziaz strasznie wspolczuje wam I mam nadzieje ze szybko corcia wroci do zdrowka..Czytajac co opisujesz lzy cisną sie do oczu..Jestes silną kobietą, sciskam cie mocno

Tymuniek wracaj szybko do zdrowka ciebie tez sciskam mocno..

Saba i Jenny i AaggAa serdeczne gratulacje dla was I dzieciaczkow.. duzo zdrowka :)

Chybra powodzenia 3mam kciuki za rozwoj akcji..

U nas wszystko ok, mala pieknie przybiera na wadze..Dzis jest piąty dzien..Waga urodzeniowa 3642 a wczoraj wazyla juz 3830 takze super.. U mnie Nawal pokarmowy minął takze coraz lepiej.. :)

Wszystkim wam i sobie zycze by macierzynstwo bylo prostrze..bysmy mogly sie z niego tylko cieszyc..
Milego dnia kochane..

Mam nadzieje ze zadnej nie pominelam..jesli tak to wybaczcie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry