reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam. Wyspana jestem bo dopiero wstalam☺ cisza w domu bo niedziela i nie ma robotników. Mąż śpi u nas i nie mogę się doczekać kiedy przyjedzie. Tęsknie...

Tymuniek współczuję. Miałam zapalenie woreczka żółciowego ale przed ciążą usunąłem. Mnie bolało okropnie a co dopiero Ciebie. 3 maj się kochana.

Saba gratuluję!!!

Miłego dnia!!!

reklama
Kurde jeszcze obchodu nie było:oo2: W nocy w sumie udało mi się przespać, teraz okna pootwierane, fajny wiaterek. Później mają być burze. Dla mnie to dobrze. Przynajmniej będę miała rozrywkę:-p Nic niestety się nie ruszyło u mnie, ale chyba czop mi odszedł, w pt kawał galarety mi wypadł i teraz drugi.No nic. Czekam na jakieś info.

Dziewczyny, muszę się pochwalić- Maja zrobiła kupkę! W nocy podobno zrobiła taką skromna, a teraz taka normalną kupkę! Tak się cieszę! Tzn. ze jelita pracują i wszystko idzie ku lepszemu.
Dziekuje Wam Kochane za wsparcie![emoji8]
PS Przepraszam ze tylko o sobie, postaram się poprawić, tylko dajcie mi chwilke.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Madziat zdrówka dla małej:* jest dzielna będzie coraz lepiej :)

Pumelova Ja też nie zostanę perfekcyjną panią haha kiedyś słyszałam że taki niemowlak śpi i je a ja mam wersję płacze, krzyczy je i trochę śpi :p
Wczoraj Iga na działce przespala całe popołudnie a od 19 do 23 krzyk... chyba zamieszkam na dworze :D

Saba gratuluje :)

Tymuniek dużo zdrowia!

Madziazt super ze jest kupka !! Pisz pisz co u Was bo my tez tu jako matki się martwimy, łzy same lecą na takie informacje.

Ja niby wyluzowalam z akcją porodowa co ma być to będzie ale z tyłu głowy zawsze pozostaje obawa.

Tymuniek Tobie najdrozsza też zdrówka!!! To się porobiło... Ale masz śliczna i duża już córeczkę. Szybkiego powrotu do brzdacow kochanych:*

Chybra wysypiaj się ile się da!!! Szybkiej akcji życzę. Te weeekendowe obchody pewnie takie aby tylko były... jeszcze sezon urlopowy...

U mnie nic się nie dzieje mówię sobie wczoraj wieczorem wybalsamuje się, przygotuje prefekt a tu nic... jutro wizyta, skierowanie, l4 itp. Pewnie nic nowego tylko ciekawi mnie wzrost wagowy maleństwa.

No to tak się rozpisalam że nalalam pełen basenik wody :D :D :D

Dziewczyny dzieciaczków, które ciężko uspokoić, może warto zerknąć ? :
Link do: Dr Hamilton pokazuje, jak uspokoić płaczące niemowlę. Niewiarygodne

Alex, na ile masz godzin opiekunkę? Jejku ja to miałam kobitkę idealną, do tej pory jak o niej pomyślę to widzę jej uśmiechniętą twarz! Tyle mi pomogła! Nie narzucała się, wychodziła wcześniej jak zrobila co musiała i gdyby nie ona to nic by z mojego kp nie było .

reklama
Madziu bardzo się cieszę! Gratuluję pierwszej kupki! Będzie tylko lepiej :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry