reklama
pumelova
Fanka BB :)
Dobrze, Dzięki :-)Oki
Ale jak chcesz wykluczyc nabial i zoabzyc wplyw to min 6 tyg, akurat tego jestem pewna
W tej chwili mam odstawić na 5 dni a po 5 dniach się dowiem.co.dalej ale pewnie wiesz lepiej, ja pierwszy raz jestem w takiej sytuacji :-)
Edit:
Natrafiłam na fajny tekst na fb
Link do: 10 BEZSENSOWNYCH RZECZY, KTÓRE ROBIŁAM PRZY PIERWSZYM DZIECKU - MumMe
Ja robię 6 z nich haha[emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Alex kciuki! Powodzenia!
Kasiulka No walczę walczę tulko laktatorem, bo naprawde przystawianie to hardkor dla obojga...
Nawrt niezłe mi sie odciąga. Takze chociaz tyle, ze zje troche mojego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kasiulka No walczę walczę tulko laktatorem, bo naprawde przystawianie to hardkor dla obojga...
Nawrt niezłe mi sie odciąga. Takze chociaz tyle, ze zje troche mojego
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ewella90
Abed zdjęcia robiliśmy tylko małej jednak a razem zrobimy kiedy indziej
Iga na początku płakała, wszystkie trzy ubranka posikala i pod koniec już było za długo 2h i skończyliśmy ale coś ładnego na pewno będzie
Martac88 gratuluje
Aniek42 dobrze poszło mi wczoraj położna pokazała jak z pod pachy karmić też jest ok
Aim powodzenia w karmieniu
Alex powodzenia ! :*
U nas noc spokojna, mała dwa razy się obudziła zjadła chwilę pomarudzila i spała teraz też zjadła i śpi też powinnam niby ! wczoraj położna ściągając szwy zobaczyła że jeden rozszedl się wcześniej będzie się dłużej goilo a robię okłady z kory dębu i zimne okłady też mam robić i dużo wietrzyc.
Miłego dnia!
Iga na początku płakała, wszystkie trzy ubranka posikala i pod koniec już było za długo 2h i skończyliśmy ale coś ładnego na pewno będzie
Martac88 gratuluje
Aniek42 dobrze poszło mi wczoraj położna pokazała jak z pod pachy karmić też jest ok
Aim powodzenia w karmieniu
Alex powodzenia ! :*
U nas noc spokojna, mała dwa razy się obudziła zjadła chwilę pomarudzila i spała teraz też zjadła i śpi też powinnam niby ! wczoraj położna ściągając szwy zobaczyła że jeden rozszedl się wcześniej będzie się dłużej goilo a robię okłady z kory dębu i zimne okłady też mam robić i dużo wietrzyc.
Miłego dnia!
Chybra
Hey mamusie! Dziwna sprawa, wieczorem bob tak mi się spiął jak nigdy, myślałam, że mi coś rozerwie. I od tamtej pory tak na dole z przedniej prawej str mnie boli. Od 6:30 tak mocniej się zaczęło i pogoniło mnie na kibelek i niemalże mogła bym powiedzieć, że zaczęły się skurcze, ale tak jakby tylko z prawej str? I może trochę z tyłu? No zgłupiałam...
A no i od rana wzięłam 2 Apapy, obgoliłam sobie wszystko, torbę podręczną przygotowałam , brzuch już nie jest taki napięty jak był, maluch co jakiś czas się ruszy.Piję miętę i ból zelżał, ale i tak coś tam czuję. Najbardziej mnie wnerwia to, że mąż zaraz wychodzi do roboty, a mama jest w robocie więc sama zostaję jak coś z Kacprem :/
Ehh no nic. Czekamy. A jutro mam ostatnią wizytę.
A no i od rana wzięłam 2 Apapy, obgoliłam sobie wszystko, torbę podręczną przygotowałam , brzuch już nie jest taki napięty jak był, maluch co jakiś czas się ruszy.Piję miętę i ból zelżał, ale i tak coś tam czuję. Najbardziej mnie wnerwia to, że mąż zaraz wychodzi do roboty, a mama jest w robocie więc sama zostaję jak coś z Kacprem :/
Ehh no nic. Czekamy. A jutro mam ostatnią wizytę.
Alex Kciuki zaciśnięte i powodzenia życzymy.
Olissiaa i Chyba. ..czysbysmy tylko w 3 zostały ?
Ja dziś dzień po terminie i nic się nie zapowiada....trochę jestem zdolowalam i panicznie boje się wywolywania. ...jak czytałam co przeszly dziewczyny i ze tak się kończyło cc...nie wiem czy nawet chce próbować sn jak się samo nie ruszy..
Nic...pozostaje nam tylko czekać.
Wszytkim mamo życzę miłego dnia z maluszkami. .spacerów. przuytulaskow i jak najmniej płaczu.
Olissiaa i Chyba. ..czysbysmy tylko w 3 zostały ?
Ja dziś dzień po terminie i nic się nie zapowiada....trochę jestem zdolowalam i panicznie boje się wywolywania. ...jak czytałam co przeszly dziewczyny i ze tak się kończyło cc...nie wiem czy nawet chce próbować sn jak się samo nie ruszy..
Nic...pozostaje nam tylko czekać.
Wszytkim mamo życzę miłego dnia z maluszkami. .spacerów. przuytulaskow i jak najmniej płaczu.
Integral
No dziewczyny.... mnie od rana gania na wc. I mam skurcze co 5-7-3min. Po 30 sekund. Boli tak jakby mnie ktos imadlem sciskal za brzuch i plecy. Moze to falszywy alarm? Czekam do 10:00 jak nie pusci to jadem :-)
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama