meeegy
Zaangażowana w BB
nie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/wytrzymasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/wytrzymasz?
objawy mogą pojawiać się i znikać. To normalnenie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
Ja tak miałam w pierwszej ciąży na zmianę. Raz bolały mnie mocniej, raz słabiutko. Ciągle się macałamnie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
ja też się macam haha to dobrze bo już myślałam że tylko ja jestem taka ☺☺Ja tak miałam w pierwszej ciąży na zmianę. Raz bolały mnie mocniej, raz słabiutko. Ciągle się macałam
Teraz bolą mocno, zaczęły tydzień temu.
poprzenia ciążę nie bolały mnie cycki w ogólenie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
Mnie teraz też nie boląpoprzenia ciążę nie bolały mnie cycki w ogóle
Bozeee zwymiotowałabym nawet i bez ciążyA ja właśnie wróciłam ze sklepu. Musiałam jechać po śledzie w śmietanie xd
Jezu za mną tak chodzą ale takie zrobione przez moją mameA ja właśnie wróciłam ze sklepu. Musiałam jechać po śledzie w śmietanie xd