reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Alex kciuki!:-)

Olisiaa może nie będę tu zdradzać mojej diety bo tak jak napisała Kasiulka nie ma podstaw żeby ja wdrażać, jak Ci lekarz każe to wtedy Ci powie co możesz:-) mi lekarz wykluczył z diety to na co mój mąż był uczulony

Ewella pochwal się jak dostaniesz:-))
Uważaj na te szwy :* mi jak lekarz ściągal to też mówił że tutaj się rozchodzi i trochę pekalam ale 2 dni i.mi przeszlo. Zostały tylko hemoroidy:/

Chybra moze się zaczyna?:p

Jenny nie martw się, będziesz miała na pewno super szybki i piękny poród:-))

Integral kciuki, żeby to było było!:*

Joldzi skoro dała radę się obrócić to się jeszcze raz obroci?:-)

Kasia831 to powodzenia u poloznej;-)

Nas dziś brzuszek boli.. eh

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masakra jak to boli!!!! Zaczynam tesknic za cesarka.
Wlasnie jestem w trakcie spacerowania. Wypuscili mnie z ip i kazali wrocic na kolejne ktg. Malo miejsc maja. Akcja wyglada tak ze szyjka sie skraca ale minimalnie rozwiera. Skurcze mam na ktg ale w srodku nie zawiele sie dzieje. Z synem mialam taka sama akcje skurcze byly ale szyjki nic nie ruszylo. Czyli nie wiem co dalej. Jeszcze sie troche pomecze i zaczne blagac o cesarke. Ale to boli.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra jak to boli!!!! Zaczynam tesknic za cesarka.
Wlasnie jestem w trakcie spacerowania. Wypuscili mnie z ip i kazali wrocic na kolejne ktg. Malo miejsc maja. Akcja wyglada tak ze szyjka sie skraca ale minimalnie rozwiera. Skurcze mam na ktg ale w srodku nie zawiele sie dzieje. Z synem mialam taka sama akcje skurcze byly ale szyjki nic nie ruszylo. Czyli nie wiem co dalej. Jeszcze sie troche pomecze i zaczne blagac o cesarke. Ale to boli.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Poboli i przestanie:D żartuje, dasz radę!!! Jesteśmy z Tobą:-)

W sobotę albo niedzielę oglądaliśmy taki stary film Cesarskie cięcie, w każdym bądz razie pani urodziła w karetce chyba w 5 min mój R mówi tak: No widzisz jakie to łatwe?? No comment.....:D
Widziałam ten moment jak wrzeszczała idąc przy murze a później faktycznie urodziła szybko w karetce:p A jak mąż reagował na wrzaski?;)

reklama
Integral ulzy Ci jak urodzisz:D musisz sobie znaleźć dobra pozycję pewnie ale nie wiem ja sobie nie ulzylam

Alex gratulacje!!! Szybko poszło:-)))[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry