reklama
Emol
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie na zakupach byłam. Jakoś tak stwierdziłam że wkładkę ubiore bo z rana seksy były po kilku dniach przerwy (aby pozostałości wydzieloną sobie wypłynęła) no i patrzę a tu czop mi taki lekko podbarwiony wyszedł. To bardzo dobry znak. Nadal brzuch boli mnie jak na miesiaczke, ale taki 4 dzien nie 1. 1 to bym wstać z łóżka nie umiała.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
oliweczkaa
Ja wczoraj byłam w fazie "od jutra uskuteczniam wszystkie sposoby na przyspieszenie" dzis jestem w fazie "boje sie, ze to podziała" [emoji23][emoji23][emoji23] wiec czekam az sie samo rozwinie [emoji85]
Iiiii tak w kółko....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Olaaaaa hahahhah [emoji23] mistrz! Czysta ja!!!
Dzis pierwszy z trzech terminów (ten wg wielkości z USG)
Ale myśle ze to wg nie bedzie to..
w nocy spac nie moge, biodra palą, lędźwie tak samo, ale jak tylko wstanę i pochodzę wszystko przechodzi i poprostu sie czuje jakbym miała +15[emoji16] rano trochę płaczu ze strachu ale jest juz ok[emoji1362]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
joanna84-84
Pumelova kciuki za wyjście Nie ma to jak w domku
Aga z domku póki co nici. Został sprzedany
A z tą ciążą i teraźniejszym ruchem, to chyba masz rację. Też tak myślę, przy dwulatku ciężko spokojnie posiedzieć.
Aga z domku póki co nici. Został sprzedany
A z tą ciążą i teraźniejszym ruchem, to chyba masz rację. Też tak myślę, przy dwulatku ciężko spokojnie posiedzieć.
Liluli kurcze dobrze że wszystko w porządku. Odpoczywaj.
Aha buziaki dla ciebie i Mikiego, chyba na kołki nie ma rady,przejdzie w końcu, ale warto próbować może coś pomoze. Ja na początku nie planuje pasa. Ewentualnie na wyjścia. Później się zobaczy. Ale wszystko może się zmienić.
Pumelova szkoda że nie widzisz tych Hawajów kciuki za dobry wynik.
Karuzela, trzymam za was kciuki i mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.
Kasiulka jesteś jak króliczek energizera.
Aim czyli poszło zgodnie z oczekiwaniami
Joanna dzięki za opis siostry, u nie balonik jutro
Kurcze trochę pochodzilam i tak mi stopa prawa spuchła że masakra. Boli nawet jak nią nie ruszam.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha buziaki dla ciebie i Mikiego, chyba na kołki nie ma rady,przejdzie w końcu, ale warto próbować może coś pomoze. Ja na początku nie planuje pasa. Ewentualnie na wyjścia. Później się zobaczy. Ale wszystko może się zmienić.
Pumelova szkoda że nie widzisz tych Hawajów kciuki za dobry wynik.
Karuzela, trzymam za was kciuki i mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie.
Kasiulka jesteś jak króliczek energizera.
Aim czyli poszło zgodnie z oczekiwaniami
Joanna dzięki za opis siostry, u nie balonik jutro
Kurcze trochę pochodzilam i tak mi stopa prawa spuchła że masakra. Boli nawet jak nią nie ruszam.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli cale szczęście ze nic Wam sie nie stało! Idiotow na drodze nie brakuje...
Joanna 84 gratulacje dla swiezo upieczonej cioci i mamusi.
Co do przepisow z pasami to nie wiem gdzie to przeczytalas ze mozna, ale ja pytalam się policjanta(przy okazji kontroli) na początku ciąży bo mi bylo strasznie niewygodnie i powiedzial ze trzeba miec zaświadczenie od lekarza ze mozna bez pasow jechac inaczej normalnie moge dostac mandat. A ze moja gin byla przeciwna to jeżdżę dalej w pasach- powiedziała że jest bezpieczniej dla dzieci-a one sa ważniejsze niż moja wygoda.
Aim super ze juz po- w grupie zawsze fajniej sie pisze
Chybra jak pierwsze rozstepy to i tak nie tak zle. Ja najpierw nie mialam potem ten po corce przy pępku zaczal sie powiekszac a teraz to juz pol brzucha mam w rozstepach i zastanawiam się czy w koncu brzuch mi nie pęknie
Pumelova super ze wykorzystalas czas na spanie-teraz trzeba z takich mozliwosci kozystac
Aha jesli nie masz pomocy to rob tak jak dziewczyny pisza-minimalizm we wszystkim i staraj sie byc najedzona i jak najwięcej odsypiaj(porządek zostaw dla meza) moze uda Ci sie zrobic obiad ktory mozesz zamrozić lub zupe ktora dasz do sloika i w taki sposob później bedziesz miala wiecej czasu. Pamiętaj jesli bedziesz zmeczona lub glidna to nie będziesz miała sily dla dzieci a o to przeciez tu chodzi.
Aga k_m wagi ich nie znam(a bardzo bym chciala) bo w medicover maja taki sprzet do dupy ze tylko to co bylam poltorej miesiaca temu to wiem ze mieli 1500 i 1700 a ile przez ten czas przybylo to moge sie tylko domyslac.
W poniedziałek ide na wizyte i juz wtedy dostanie skierowanie do szpitala(mialam być w 36 polozona a dopiero od srody go zaczelam dlatego nie chcialam do szpitala) ale nie mam terminu ustalonego. I nie wiem kto go tak naprawdę ustali czy moze moja gin czy juz w szpitalu ktorys lekarz-jak to bylo z Waszymi cc kto ustalal termin?
Milego dnia!
Co do przepisow z pasami to nie wiem gdzie to przeczytalas ze mozna, ale ja pytalam się policjanta(przy okazji kontroli) na początku ciąży bo mi bylo strasznie niewygodnie i powiedzial ze trzeba miec zaświadczenie od lekarza ze mozna bez pasow jechac inaczej normalnie moge dostac mandat. A ze moja gin byla przeciwna to jeżdżę dalej w pasach- powiedziała że jest bezpieczniej dla dzieci-a one sa ważniejsze niż moja wygoda.
Aim super ze juz po- w grupie zawsze fajniej sie pisze
Chybra jak pierwsze rozstepy to i tak nie tak zle. Ja najpierw nie mialam potem ten po corce przy pępku zaczal sie powiekszac a teraz to juz pol brzucha mam w rozstepach i zastanawiam się czy w koncu brzuch mi nie pęknie
Pumelova super ze wykorzystalas czas na spanie-teraz trzeba z takich mozliwosci kozystac
Aha jesli nie masz pomocy to rob tak jak dziewczyny pisza-minimalizm we wszystkim i staraj sie byc najedzona i jak najwięcej odsypiaj(porządek zostaw dla meza) moze uda Ci sie zrobic obiad ktory mozesz zamrozić lub zupe ktora dasz do sloika i w taki sposob później bedziesz miala wiecej czasu. Pamiętaj jesli bedziesz zmeczona lub glidna to nie będziesz miała sily dla dzieci a o to przeciez tu chodzi.
Aga k_m wagi ich nie znam(a bardzo bym chciala) bo w medicover maja taki sprzet do dupy ze tylko to co bylam poltorej miesiaca temu to wiem ze mieli 1500 i 1700 a ile przez ten czas przybylo to moge sie tylko domyslac.
W poniedziałek ide na wizyte i juz wtedy dostanie skierowanie do szpitala(mialam być w 36 polozona a dopiero od srody go zaczelam dlatego nie chcialam do szpitala) ale nie mam terminu ustalonego. I nie wiem kto go tak naprawdę ustali czy moze moja gin czy juz w szpitalu ktorys lekarz-jak to bylo z Waszymi cc kto ustalal termin?
Milego dnia!
joanna84-84
Link do: Ruch drogowy - Przepisy porządkowe | Kodeks drogowy 2017
art. 39 punkt 2, podpunkt 2
Żeby nie było, jestem przeciwniczką jeżdżenia bez pasów
Ostatnia edycja:
reklama
Liluli, ale masakra, trzymaj się!
Aim, super!
Ola hahah o matko! Ja cały dzień robię wszystko żeby urodzić, po czym przychodzi wieczór, a ja panikuje na każdy skurcz czy ból. Bo oczywiście nie jestem gotowa, bo dziś jestem zmęczona, nie mam siły itp. [emoji12]
Joanna, gratki dla siostry!
Pumelova, trzymam kciuki za małą!
Emol, może u ciebie się szybciej rozwinie niż u mnie, powodzenia [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Aim, super!
Ola hahah o matko! Ja cały dzień robię wszystko żeby urodzić, po czym przychodzi wieczór, a ja panikuje na każdy skurcz czy ból. Bo oczywiście nie jestem gotowa, bo dziś jestem zmęczona, nie mam siły itp. [emoji12]
Joanna, gratki dla siostry!
Pumelova, trzymam kciuki za małą!
Emol, może u ciebie się szybciej rozwinie niż u mnie, powodzenia [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom