reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith. Aha.Maziajka. ..gratulacje dla Was...cieszę się że tulicie juz.swoje maluszki. Wszytkiego dobrego dla Was i maluszków.

Misia12 sto lat....I szczęśliwego rozwiązania w odpowiednim momencie.

reklama
Madzia Nika ja mam od rana przy każdym siku taki przezroczysty śluz , to może być początek tego czopa?
Madzia do Krakowa z Warszawy ale nie będzie mógł przyjechać. Do CC masa niunia będzie wskazaniem.
Emol na podusi leży :)
Abed to ty też jak ja nie czytaj opisu, nie nakrecajmy sie.
Pumelova moje stopy już się masuja.
1498206506-aaaaaa.jpeg

Karuzela czekam na wiesci.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry:)
Aha i Lilith gratuluję!! Lilith to dobrze, że kupiłam kilka mniejszych ubranek.bo jak.mi się taka 48 urodzi to faktycznie się potopu w 62 hehe Cieszę się, że wszystko przebiegło bez komplikacji;) Aha trzymaj się, dużo sił!
Ale się dziś przestraszyłam...na papierze toaletowym zobaczyłam krew, później na nogach i na dywaniku łazienkowym...nie różowawą tak jak powinny wyglądać ponoć wody tylko krew..na szczęście okazało się, że pękła mi ta wybroczyna, którą miałam w pachwinie-teraz myślę, że po prostu mogło mi się wdać jakieś zakażenie podczas golenia bo też o tym czytałam...teraz powinno schodzić w takim razie.

Misiu wszystkiego co najlepsze Ci życzę, dużo miłości i radości:)

Wiecie co, zrobiłam sobie bułkę z szynką na śniadanie, połówkę zjadłam a drugą połówkę zaczęłam ale nie skończyłam i jej szukam i nie mogę znaleźć.A.może zjadłam??? Ale czuję że jej nie zjadłam[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo jak dziewczyny nie mam na prywatnej linka do zamkniętej grupy, można prosić? [emoji120][emoji56][emoji854]

Ale jesteście dziewczyny zdeterminowane na te seksy! [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia u mnie to było za przeproszeniem takie "chlup" i na wkładce pojawił się taki "glutek" wielkości śliwki w kolorze wydzieliny, więc zakładam że to jest to. Ale dzień wcześniej po wizycie u gin, już jakby wydzieliny było wiecej.

Aha i Lilith - wczoraj o Was ciągle myślałam i od razu z rana wlazłam na forum, żeby się dowiedzieć co u Was i mnie nie zawiodłyście -serdeczne gratulacje dla Was i bobasów !!

Misia12 - zdrówka, dużo miłości i jak najwięcej takich masaży jak na zdjęciu :p

Ja dzisiaj miałam poranny lęk :( a mianowicie jak wstawałam z łóżka i napięłam mięśnie brzucha w trakcie po całej nocy poczułam, że coś leci w większej ilości niż zazwyczaj (tak z pół kieliszka), na materacu zostawiłam ślad.. w łazience majtki mokre - czekam na te papierki z niecieprliwością! mam nadzieję, że już dzisiaj będą bo jak nie to muszę iść do lekarza - lepiej raczej sprawdzić...

Lilith gratuluję :-D

Misia wszystkiego najlepszego, szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu :).

Karuzela trzymam kciuki, będzie dobrze :)

U mnie dzisiaj nocka tragiczna, wstawałam do ubikacji z 15 razy :o, zanim zasnęłam to było jakieś 6-7 razy. Do tego skurcze i bóle jak na okres. I tak całą noc.

Co do porodu to też będę sama rodzić. Mąż pracuje w Niemczech. Mówi, że mam mu dać znać dzień wcześniej, to przyjedzie :-p. Szkoda, że nie idzie tego tak zaplanować ;)

A czy u Was w aptekach też taki ciemnogród? Koleżanki mąż zjeździł kilka aptek w naszej okolicy w poszukiwaniu tych wkładek do badania, czy to wody płodowe, to patrzyli na niego jakby spadł z księżyca i że nigdy o czymś takim nie słyszeli...

reklama
Ola W pytalam, pokazałam, powiedziałam że smaruje mascia procto-glivenol to powiedział że to dobra maść i aby dalej smarować i próbować go wepchnąć. No więc staram się, ale u mnie jest za bardzo na zewnątrz, wiec tylko smaruję.

Pumelova moja mama jest cała w rozstepach, niestety mam skłonności. :( smaruję się od początku ciąży palmersem 2 razy dziennie, czasami oliwka dodatkowo a i tak powychodzily, a wcale dużego brzucha nie mam. Mam nadzieję że ten co jest na brzuchu, to zostanie taki 2 cm i nie powiększy się, jest przy samym pepku, wiec po ciąży może nie będzie jakoś widoczny :) a co do mężów to chyba wiedzą że to hormony i dlatego tacy ulegli.

Nie rozumiem podejścia tych ciotek czy tesciowych, jak można czekać aż ktoś zbytnie i mu to powiedzieć prosto w twarz... to takie niekulturalne :(

Misia 12 Artur w brzuchu już ma swoją poduszkę ;) pozazdrościć masażysty :) mój mnie tylko raz zaczął, ale tak mnie to laskotalo, że niestety odpuscilam aby mnie masowal.

Kasia ja jak nie mogę czegoś znaleźć to okazuje się że zostawiłam to w łazience. Może warto zerknąć? :) a ta pachwine sobie owinelas bandażem?

Martac88 Z tego co wiem to każdy kto się udziela tutaj i nie tylko czyta ale i sam tam zamieści zdjęcie swojego bobasa dostał ten dostęp, nie wiem czy to moderator nie ustawia kto może w to wejść. Więc chyba link tutaj nie pomoże.

Mamusia a wczoraj byly seksy? Mi to leci i następnego dnia, aż po nogach...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry