reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
A macie/miałyście na początku bole jak na okres? Bo u mnie czasem się takie pojawiają mniej lub bardziej bolesne. Przy tych gorszych oczywiście wyobraźnia się odpala. Zresztą teraz tfu tfu nie mam żadnych fizycznych objawow ciąży i mozecie pomyslec że jestem szalona ale to też mnie gdzieś martwi
Ja dzisiaj 6+0 i co jakiś czas mam takie bóle podbrzusza ale miesiączkowe ale to normalne podobno 😉

Ja dziś robiłam krzywą cukrową i była całkiem smaczna ta glukoza cytrynowa 😃 od kilku dni nie mam mdłości i to jest coś cudownego. Czytam was codziennie, ale nie mam czasu pisać. Ale smaka na drwala to narobilyscie 😆

Ok bo ja siw troszke zmartwiłam tym że one się pojawiają. Momentami tak sb mowie ze moglam się wcześniej umowic na tą wizyte ale z drugiej strony bd miec 6+4 jak pojde to juz powinno być serce i wgl. A termin był albo teraz na 5 albo na 13 więc wybrałam ten drugi. Z myślą że nie chce chodzic co chwilke. Jednak też nwm do końca czy to bd taki tydzien czy nie bo kalkulator mi liczy wg cyklu 28 a u mnie od jakiegoś czasu te cykle sie regularnie skracają. I poprzedni mialam 26 więc okres wg kalendarza powinnam dostac 22.11.

reklama
Do góry