reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

A mi na lipcowych maluszkach 2017 wyświetla się ostatni wspis Aniek z poniedziałku i dalej nic :-(

Ok, już ogarnęła że jest galeria;-)

Misia sto lat i ekspresowego porodu oraz zdrowego maluszka :-* :-)

Madziazt mi też wczoraj odszedł czop, ale nie wiem czy w jakimś stopniu nie przyczyniła się do tego moja gin ( o ile to możliwe), bo na wizycie w środę strasznie mnie długo męczyła na fotelu i narzekała, że u mnie na poród jakoś jeszcze nic się nie szykuje, a młody jest juz duży. Tylko w sumie ja też sama nic nie działam w temacie szybszego sprowadzenia go na drugą stronę, bo wychodzę z założenia, że to dziecko wie kiedy jest gotowe, a nie ja. Dodatkowo utwierdził mnie w tym artykuł który wrzuciła Kasiulka :-)

reklama
Madziazt czyli rodzisz sama? A Twój mąż przyjeżdża jak już urodzisz? Bo ja już sama nie wiem co lepsze. Mój jedzie 30-8 i nie wiem kiedy lepiej rodzić. W poniedziałek zdecydujemy. Jak będzie SN to wolę żeby byl, ale za to potem jak do domu wrócę to go nie będzie. Jak się uprę czekać to CC na 100%.
Dzisiejsza noc była okropna. Młody cały czas szaleje. Jak leżę na lewym boku , to jakby chciał wyjąć prawa stroną.

Dziękuję za życzenia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia niby plan jest taki ze ma szybko dojechać i zdążyć, ale przecież nikt mi nie powie na 2 dni wcześniej ze urodzę konkretnego dnia,wiec nastawiam się ze będę sama. A po bardziej mi się przyda, chociażby po to zeby dokumenty dziecka pozałatwiać. Za dwa tygodnie, 8.07 ma być w Polsce, ale w Lesznie, bo jakiś finał żużlowych mistrzostw jest, miał jechać z kimś, ale może weźmie swój samochód i przyjedzie po nim do mnie. 4 lipca mam wizytę i zobaczymy co mi moja gin powie.
A Ty masz jakieś wskazania do CC i tak po prostu? A daleko wyjeżdża Twój mąż? Może zdąży dojechać jakby się zaczęło gdy jego nie bedzie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi na lipcowych maluszkach 2017 wyświetla się ostatni wspis Aniek z poniedziałku i dalej nic :-(

Ok, już ogarnęła że jest galeria;-)

Misia sto lat i ekspresowego porodu oraz zdrowego maluszka :-* :-)

Madziazt mi też wczoraj odszedł czop, ale nie wiem czy w jakimś stopniu nie przyczyniła się do tego moja gin ( o ile to możliwe), bo na wizycie w środę strasznie mnie długo męczyła na fotelu i narzekała, że u mnie na poród jakoś jeszcze nic się nie szykuje, a młody jest juz duży. Tylko w sumie ja też sama nic nie działam w temacie szybszego sprowadzenia go na drugą stronę, bo wychodzę z założenia, że to dziecko wie kiedy jest gotowe, a nie ja. Dodatkowo utwierdził mnie w tym artykuł który wrzuciła Kasiulka :-)

Nika999 napewno gin się do tego przyczyniła. No i maluszki lepiej zeby wyszły jak bedą gotowe. A w którym tc jesteś? U mnie to za wcześnie jeszcze i moja Maja we wtorek ważyła 2300g, musi jeszcze podrosnąć[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziazt 37t 5d i od pierwszego usg w 12tyg słyszę że synek rośnie duży, choć nie wiem po kim ;-) bo my z mężem urodziliśmy się takie przeciętniaczki 3100 i 3200 a nasz mały 9 maja w 31 tyg ważył 2100... i na każdej wizycie moja gin powtarza "taki mały brzuch, a takie duże dziecko, jak on się tam mieści?"

4 tyg Madziazt. Ja ogolnie bylam przererminowana wg u USG (tej daty sie trzymalismy) o 5 dni a wg Om o 9 dni.
Na przedostatniej wizycie po przebadniu odszedl mi czop
Na ostatniej po badaniu mialam regularne skurcze co 5 min przez dluzszy czas, ktore tez sie wyciszyly

A poda ktos link do tej zamkniętej grupy? Ja nie umiem znalezc ;( jestem taka nieporadna :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tymuniek,Kasiulka, Maziajka, Aha, Lilith gratulacje! Dużo Wam życzę i mam nadzieję że szybko dojdziecie do siebie [emoji173]
Karuzela [emoji110]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry