reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja wlasnie wciagnelam pol opakowania belgijskich czekoladek 🙈 A ja W OGOLE nie jem cukru… slodycze mogly dla mnie nie istniec. Do teraz 🤣 35kg na plusie bedzie jak nic za 8 miesiecy 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Jeśli glukoza na czczo wyjdzie poniżej 92 to dopiero 24-28 tydz ciąży. Jeśli wyjdzie powyżej to od razu.
A ta glukoze na czczo to na pierwszych badaniach? Sory ze tak pytam ale już tyle czasu minęło od ciazy z córką że mam poczucie jakbym pierwszy raz w ciazy byla

Cześć dziewczyny
Transfer 21 października dzisiaj 8tc+3dni
W Przeciągu 2,5 tygodnia wylądowałam z obfitym krwawieniem ze skrzepami wylądowałam 3 razy za sorze. Progesteron 33, z fasolka wszystko ok rośnie,serce pięknie bije żadnych krwiaków. Wszystko w macicy ok szyjka ładnie zamknięta. Stres na maksa czy któraś też tak miała ? Każda wizyta do toalety to poprostu koszmar .

Cześć dziewczyny
W Przeciągu 2,5 tygodnia wylądowałam z obfitym krwawieniem ze skrzepami wylądowałam 3 razy za sorze. Progesteron 33, z fasolka wszystko ok rośnie,serce pięknie bije żadnych krwiaków. Wszystko w macicy ok szyjka ładnie zamknięta. Stres na maksa czy któraś też tak miała ? Każda wizyta do toalety to poprostu koszmar .
A jakie leki bierzesz? Może to kwestia np acardu że za bardzo rozrzedza krew? Co powiedzieli na sorze?
Przykro mi, to napewno bardzo duży stres. Ja miałam w donoszonej ciąży jeden epizod z krwawieniem ale takim że się lało po podłodze i to było krwawienie z krwiaka którego już nie było widać później na usg

Cześć dziewczyny
Ja tak miałam raz. Też sor i skrzepy. Wszystko było ok nic nie widzieli. Później na kontroli krwiak 3cm. Narazie ok, w czwartek mam wizytę

Dziewczyny, mieście się jeszcze w swoje normalne ciuchy? Ja się zapinam niby normalnie w jeansy, ale dziś po domu ubrałam już legginsy, bo jednak po całym dniu chodzenia czuje, że w jeansach trochę ciśnie mnie brzuch...a to dopiero 9 tydzień 🙈

reklama
Dziewczyny, mieście się jeszcze w swoje normalne ciuchy? Ja się zapinam niby normalnie w jeansy, ale dziś po domu ubrałam już legginsy, bo jednak po całym dniu chodzenia czuje, że w jeansach trochę ciśnie mnie brzuch...a to dopiero 9 tydzień 🙈
Ja normalnie jeszcze ale pewnie niedługo, weszłam na wagę to 2kg przytyłam przez miesiąc 😭przez to podjadanie na mdłości🫣
A wczoraj siostra do mnie: o chyba schudłaś😅

Do góry