reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

fed49cbd767bec132abfef089f4bc2b5_orig.jpg

Hej wczoraj w 2 dobie wróciliśmy do domu:)
Dziewczyny napiszę tak dostałam pokarm ale że mam płaskie i schowane brodawki to mała nie pociągnie próbowaliśmy kapturki z aventa canpola madela laktator elektryczny pobudza stymulacje ale ja nie mam na to sił obiecałam sobie że zrobię wszystko a będę karmić cyckiem a tak nie jest Nela budzi się często czasami co 1,5 godz jestem mega niewyspana...więc zostawiam ją na butelce:(ból po cc jest duży plus poprostu taka w człowieku bezsilność ech pozdrawiamy was:)całuski:)

reklama
Hej, hej,

Tymuniek - cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]
Z karmieniem rzeczywiście nic na siłę - im więcej będziesz się stresować, tym gorzej dla Ciebie i Nelki. Karm małą z butki, ale na boku ... Próbuj jeszcze wyciągnąć te brodawki.

Gratuluję wczorajszych wizyt: abed, aim, Pumelova.

Anita - gratuluję zostania Ciocia [emoji3]. I trzymam kciuki, abyś wytrwala w 3packu przynajmniej do soboty [emoji3]

Abed - zdrówka dla Synka [emoji5]

I tyle odpisałam, turlam się Jagode budzić.. Do szkoły muszę ją wyekspadowac...

Tymuniek masz cudowną córeczkę i super,że w domku już jesteście:* Nie przejmuj się tym dziewczyno,nic złego maluszkowi nie robisz tym,że pije z butelki.Życzę Ci wytrwałości i obyś szybko doszła do siebie:*

Witajcie

U nas caly tydzien zapowiadają upaly..a ja juz po dwuch dniach tego gorąca mam juz dosc..
Jeszcze co rusz dopytywanie z kazdej strony : ile ci jeszcze zostalo..? Ile Hmm, tego nie wie nikt ;)

Tymuniek - Nelcia przeurocza jest :) Czasem w zyciu wychodzic inaczej niz bysmy chcieli, sie nie przejmoj..wiele dzieci wychowanych jest na mleku z puszki a nie na cycusiu I maja sie calkiem dobrze..Widocznie tak mialo byc..Wazne by malutka sie najadala :)

Lilith co u ciebie??Jak sie czujesz?

Pumelova co do skorczy opisalam jak u mnie wyglądają byc moze te bezbolesne stawianie sie brzucha na ktg tez pokaze zapis skorczy.. A co do odejscia wod to jesli chlusną to nie da sie niezauwazyc..U mnie wlasnie najpierw odeszly wody..Akurat bylam w toalecie, wysiusialam sie a przy wstawaniu nagle zaczelo leciec mi po nogach..w pierwszym momencie zastanawialam sie co jest bo dopiero siusialam..Pojzniej przy kazdym kolejnym wstawaniu robilam sie w moment cala mokra..Ale tak jak juz pisalysmy , kazda ciaza jest inna jak I kazda z nas..Sama sie zastanawiam jak sie tym razem u mnie zacznie.. :)

Anita to I u ciebie juz niedlugo :) 3mam kciuki :)

Patuszka dasz rade, najwazniejsze ze nie jestes tam calkiem sama..masz przy sobie rodzicow..no ale wiadomo ze partner to partner.. Juz niedlugo bedzie przy was.. :)

Maziajka podziwiam ze salas jeszcze rade sie tyle wybawic :)

Wszystkim zycze milego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek, jaka ona śliczna[emoji7][emoji7]
Kochana, nie martw się, nic na siłę! Jakie ma długie nogi[emoji106][emoji106]
Fajnie, że już wróciłyście do domku.

Abed i Aim, Pumelova, gratuluję udanych wizyt!

Aim, trzymam kciuki za ukończenie kursu, tak by było z głowy i papier w kieszeni[emoji106]

Anita, gratulacje zostania ciocią [emoji7]

Pumelova, twoja szyjka dostanie teraz zmasowany atak[emoji6]

Ja dziś na wosk idę, przez tyle lat jestem przyzwyczajona. Nie lubię tych odrastających "pikulców" po maszynce. Coś tak zostawię, ale reszta będzie gładka jak pupka mojej córci[emoji23]
Zaraz śmigam do laboratorium, będzie z głowy i wtedy śniadanie, bo umrę z głodu[emoji16]

Witam się szpitalnie :)

Lilith jak tam sytuacja?

Misia no dzidziuś wagi piorkowej to nie ma, super będzie duży chłopak

Abed jak tam synek? Mam nadzieje, że lepiej
A jaką teściową masz kochaną [emoji6] zasłonki szyje, mi a raczej nowemu synkowi moja teściowa zrobiła kocyk

Maziajka fajnie, że się jeszcze wybawilas przed porodem [emoji4] a ty masz się stawić w szpitalu w czwartek, czy dzień wcześniej?

Aim gratuluję i udanego kursowania [emoji6]

Patuszka powodzenia dziś

Pumelova gratuluję wizyty

Tymuniek cudownie, z karmieniem się nie poddawaj, ale też nic na siłę

Miłego dziewczyny [emoji4]

Hejka

Pumelova wskocz w stroj pielegniarki to i maz sie nie oprze;D gratki udanej wizyty:-)

Aha ja stawiam sie w dzien cc do szpitala czyli w czwartek no chyba ze mi inaczej dzis zleci bo mam ostatnia wizyte ale raczej nic sie nie zmieni.W sumie ciesze sie bo przynajmniej sie przespie.

Alex u nas tez upaly o matko cala spuchnieta jestem.

Tymuniek nie przejmuj sie wiadomo ze zycie weryfikuje nasze plany.Nelcia jest sliczna.

Jezu jaki ukrop ledwo do przedszkola z Jasiem sie dokulalam ....
Spanie mam super a myslalam ze bede miec przed cc nie przespane nocki a tutaj dzis prawie zaspalismy do przedszkola.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelowa- mąż moj wrócił równy tydzien temu..w 37 teraz jesteśmy 38.. akurat na drugi dzien miałam wizytę!
Lekarz zalecił sex piłka spacer..
Ja zajarana ze urodzę w dwa dni haha zapomnij..
od tygodnia 2x dziennie
Spacer minimum 5/6km
I skakanie na piłce
*dodalam od siebie wiesiołek 3x2

I.... dupa! Szyjka skrocona mocno była na tej wizycie,tak lekarz mowil ze w każdej chwili sie moze zacząć a mnie nawet od początku ciazy brzuch nie zabolał!!! ☹️☹️☹️
I tez juz mam mętlik - raz chce a raz wściekła płacze ze sie boje...

Albo Mam jak Ty bo sie brzuch robi jak kamień a ja poprostu nie wiem ze to skurcz ?

Tymuniek jest przeurocza![emoji7] ... na ten moment - chce urodzić haha

Zwariuje sama ze soba!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Tymuniek przeurocza jest:) A nóżki faktycznie długie:)
Póki co jest chłodno więc się tym chłodem delektuje... dziś już od 7 jestem na nogach hehe bo ma przyjechać Ikea wymienić mi materac na twardy.Wogóle to bardzo miło z ich strony. Czatowałam w zeszłym tyg z Panią z obsługi klienta i mówiłam jej że chcielibyśmy wymienić materac ale za Chiny powrotem go nie zwiniemy a takiego dużego nie włożymy do samochodu żeby im.go przywieźć a ta zaproponowała dostawę do domu i odbiór tego materaca-za Free:) Także bardzo miła obsługa:)
Mamy nowy nabytek i od wczoraj wieczorem mój R już robił 3 smoothie, znów jest podjarany jak dziecko hehe
Tak sobie myślę że powinnam poprasować skoro jest taki chłodek ale chyba na myśleniu się skończy:)
1497940536659.jpeg

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 1497940536659.jpeg
    1497940536659.jpeg
    502,2 KB · Wyświetleń: 395
Do góry