reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed syn mój rozlake narazie szpitalną znosi rewelacyjnie a dzięki temu i mi jest lżej , przeważnie jak nie było mnie w domu na jedną, dwie noce to chłopaki robili sobie męskie wieczorki, pizza, KFC, Xbox itp itd [emoji16] i teraz też tak by chciał codziennie, wiec mąż mój jestem zamęczany ..... w niedziele jedzie na kolonie , nastawia się super, odległość zweryfikuje jaki on twardziel

Aha a na długo jedzie ? mój pierwszy raz pojechał na 3 noce jak miał 4 lata :) i było ok :) później był u babci 11 dni i po tygodniu tęsknił ale dał radę. W tym roku mówi że też chce do babci na wakacje :)

Aha83 a jakie masz objawy, że podejrzewają zatrucie ciążowe ? Bialkomocz czy coś jeszcze?
Dopytuje bo córkę rodziłam przez zatrucie ale oprócz białka i ciśnienia nic innego nie miałam i szukam teraz w razie czego u siebie objawów bo może się to powtórzyć lekarz mówił.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m - i tej właśnie wersji się trzymam, że podołamy :p

Aha - z tym zatruciem współczuję, mam nadzieję, że w czwartek już będzie po wszystkim.

Kasiulka - z tym drażnieniem brodawek to wiem, że głupie pytanie, ale to tak normalnie na porodówce leżałaś i jak to Ty ujęłaś "kręciłaś radio"? Czy ogólnie tylko w domu :p ??

Jednak poprasowałam-ale to by było na tyle dzisiaj hehe bo już czuć tą falę gorąca:)
Co do golenia okolic intymnych to doszłam do wprawy:) pomaga mi jak sobie usiąde na klozecie ale tak na odwrót hehe wtedy nie muszę się gimnastykować:) no i jadę...[emoji16]

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pocenia głowy...

Wiem, ze w 3 trym ogolnie wzmożona potliwość to racEj norma, ale mi chodzi o pocenie sie w nocy. A konkretnie wlasnie głowy.
Dzis w nocy jak sie obudziłam do toalety to miałam bardzo spocona głowę. Reszta ciała racJe nie, a głowa bardzo. I nie wiem czy powinnam sie niepokoić czy to normalne.
Tera tez czuje, ze spociłam mi sie głowa, ale dzis jest gorąco, a ja zmywalam w gorącej wodzie mając okna na wschód i pełne slonce, wiec to inna bajka :D

Nie chce pisac smsa do mojej gin z każda pierdoła, a wizytę mam w sb dopiero

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiulka ogromne gratulacje!
Super poród- takiego zycze kazdej z nas!

Co do chrzcin to tak jak z imionami nie wybraliśmy jeszcze a bedziemy brali do kazdego dzidzia osobno wiec tym wiekszy problemo_O a termin jak sie chrzestni znajda to chyba na poczatku wrzesnia bym chciała lub nawet koniec sierpnia chyba ze zrobimy niespodziankę wszystkim i od razu slub koscielny(ale taki skromny)

Milego dnia:)

Jeszcze 10 stron i nadrobie:D

reklama
Do góry