reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed syn mój rozlake narazie szpitalną znosi rewelacyjnie a dzięki temu i mi jest lżej , przeważnie jak nie było mnie w domu na jedną, dwie noce to chłopaki robili sobie męskie wieczorki, pizza, KFC, Xbox itp itd [emoji16] i teraz też tak by chciał codziennie, wiec mąż mój jestem zamęczany ..... w niedziele jedzie na kolonie , nastawia się super, odległość zweryfikuje jaki on twardziel

Aha a na długo jedzie ? mój pierwszy raz pojechał na 3 noce jak miał 4 lata :) i było ok :) później był u babci 11 dni i po tygodniu tęsknił ale dał radę. W tym roku mówi że też chce do babci na wakacje :)

Aha83 a jakie masz objawy, że podejrzewają zatrucie ciążowe ? Bialkomocz czy coś jeszcze?
Dopytuje bo córkę rodziłam przez zatrucie ale oprócz białka i ciśnienia nic innego nie miałam i szukam teraz w razie czego u siebie objawów bo może się to powtórzyć lekarz mówił.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m - i tej właśnie wersji się trzymam, że podołamy :p

Aha - z tym zatruciem współczuję, mam nadzieję, że w czwartek już będzie po wszystkim.

Kasiulka - z tym drażnieniem brodawek to wiem, że głupie pytanie, ale to tak normalnie na porodówce leżałaś i jak to Ty ujęłaś "kręciłaś radio"? Czy ogólnie tylko w domu :p ??

Jednak poprasowałam-ale to by było na tyle dzisiaj hehe bo już czuć tą falę gorąca:)
Co do golenia okolic intymnych to doszłam do wprawy:) pomaga mi jak sobie usiąde na klozecie ale tak na odwrót hehe wtedy nie muszę się gimnastykować:) no i jadę...[emoji16]

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

A ja mam jeszcze pytanie odnośnie pocenia głowy...

Wiem, ze w 3 trym ogolnie wzmożona potliwość to racEj norma, ale mi chodzi o pocenie sie w nocy. A konkretnie wlasnie głowy.
Dzis w nocy jak sie obudziłam do toalety to miałam bardzo spocona głowę. Reszta ciała racJe nie, a głowa bardzo. I nie wiem czy powinnam sie niepokoić czy to normalne.
Tera tez czuje, ze spociłam mi sie głowa, ale dzis jest gorąco, a ja zmywalam w gorącej wodzie mając okna na wschód i pełne slonce, wiec to inna bajka :D

Nie chce pisac smsa do mojej gin z każda pierdoła, a wizytę mam w sb dopiero

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kasiulka ogromne gratulacje!
Super poród- takiego zycze kazdej z nas!

Co do chrzcin to tak jak z imionami nie wybraliśmy jeszcze a bedziemy brali do kazdego dzidzia osobno wiec tym wiekszy problemo_O a termin jak sie chrzestni znajda to chyba na poczatku wrzesnia bym chciała lub nawet koniec sierpnia chyba ze zrobimy niespodziankę wszystkim i od razu slub koscielny(ale taki skromny)

Milego dnia:)

Jeszcze 10 stron i nadrobie:D

reklama
Do góry