Aim, Patuszka ja wiem i zawsze konsultuje z lekarzem, bo mysle, ze wiedzę każda ma na podobnym poziomie w rożnych sferach
ale pytam po prostu, bo moze ktorejs cos lekarz powiedział na ten temat, wiec ja mogłabym swojemu doprecyzowac pytanie np
Takze dzięki za odp!
Patuszka to nieciekawie :/ ale rozumiem sytuacje.
Aniek- No mowic przez tel nie bede, ale roznie to bywa... czasem jK Cie zobaczy, to moze powiedziec "sorry, ale nie".
Pumelova wielu facetów tak ma. Na innym forum czytałam, ze jakis maz boi sie seksu bez gumki, bo jego żona ma juz małe rozwarcie i on sie boi, ze sperma trafi do dziecka i co wtedy
W sumie ja sie nad tym nie zastanawiałam, ale nie sadze, zeby to było złe [emoji23]
Co do wyników j ciagle mam cos delikatnie zaniżone albo podwyZszone, ale mija gin nic nie mowi,,, ze jest ok. Takze tak...
Co do golenia, to mam podobnie. Nogi luz, a bikini coraz ciężej. Ale mam tez odczucie, ze to przez tłuszcz. Czuje go na brzuchu. Wiem gdzie macica, a gdzie warstwa tłuszczu-nawet jak napne mięśnie to czuc. Gdybym nie miała tej warstwy tłuszczu, to było y mi łatwiej [emoji85]
Hmmm ja chyba płytki mam w normie, nie wiem. No mam nadzieje, ze po połogu juz bedzie lepiej
Tymaniutek -sliczna!!! A Tobie duzo siły życzę i jak najmniejszego bolu! :*
Patuszka ja bym nie dała rady na wosk! Chyba ze jako trening przed bólem porodowym [emoji23] zwiększanie progu bolu [emoji85]
Mi bardzo brakuje mojego depilatora ipl... niestety w ciazy nie mozna stosować. A widziałam po nim efekty. Do tej pory na nogach włoski odrastają mi wolniej i słabsze. Bikini za to nabiera mocy teraz :/ szkoda, ze nie na odwrót z dwojga zleho...
A ja chyba podświadomie chce juz urodzić- śniło mi sie, ze mi czop odszedł [emoji85] No ale nie odszedł ;p
Sama nie wiem czy chce juz czy nie chce, bo wczoraj zaczęłam troche panikować. Ogolnie to mam siebie troche dosyć
strasznie siebie sama irytuje, ale wiem, ze to hormony
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom