Witajcie
U nas caly tydzien zapowiadają upaly..a ja juz po dwuch dniach tego gorąca mam juz dosc..
Jeszcze co rusz dopytywanie z kazdej strony : ile ci jeszcze zostalo..? Ile Hmm, tego nie wie nikt
Tymuniek - Nelcia przeurocza jest
Czasem w zyciu wychodzic inaczej niz bysmy chcieli, sie nie przejmoj..wiele dzieci wychowanych jest na mleku z puszki a nie na cycusiu I maja sie calkiem dobrze..Widocznie tak mialo byc..Wazne by malutka sie najadala
Lilith co u ciebie??Jak sie czujesz?
Pumelova co do skorczy opisalam jak u mnie wyglądają byc moze te bezbolesne stawianie sie brzucha na ktg tez pokaze zapis skorczy.. A co do odejscia wod to jesli chlusną to nie da sie niezauwazyc..U mnie wlasnie najpierw odeszly wody..Akurat bylam w toalecie, wysiusialam sie a przy wstawaniu nagle zaczelo leciec mi po nogach..w pierwszym momencie zastanawialam sie co jest bo dopiero siusialam..Pojzniej przy kazdym kolejnym wstawaniu robilam sie w moment cala mokra..Ale tak jak juz pisalysmy , kazda ciaza jest inna jak I kazda z nas..Sama sie zastanawiam jak sie tym razem u mnie zacznie..
Anita to I u ciebie juz niedlugo
3mam kciuki
Patuszka dasz rade, najwazniejsze ze nie jestes tam calkiem sama..masz przy sobie rodzicow..no ale wiadomo ze partner to partner.. Juz niedlugo bedzie przy was..
Maziajka podziwiam ze salas jeszcze rade sie tyle wybawic
Wszystkim zycze milego dnia
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom