reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

fed49cbd767bec132abfef089f4bc2b5_orig.jpg

Hej wczoraj w 2 dobie wróciliśmy do domu:)
Dziewczyny napiszę tak dostałam pokarm ale że mam płaskie i schowane brodawki to mała nie pociągnie próbowaliśmy kapturki z aventa canpola madela laktator elektryczny pobudza stymulacje ale ja nie mam na to sił obiecałam sobie że zrobię wszystko a będę karmić cyckiem a tak nie jest Nela budzi się często czasami co 1,5 godz jestem mega niewyspana...więc zostawiam ją na butelce:(ból po cc jest duży plus poprostu taka w człowieku bezsilność ech pozdrawiamy was:)całuski:)

reklama
Hej, hej,

Tymuniek - cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]
Z karmieniem rzeczywiście nic na siłę - im więcej będziesz się stresować, tym gorzej dla Ciebie i Nelki. Karm małą z butki, ale na boku ... Próbuj jeszcze wyciągnąć te brodawki.

Gratuluję wczorajszych wizyt: abed, aim, Pumelova.

Anita - gratuluję zostania Ciocia [emoji3]. I trzymam kciuki, abyś wytrwala w 3packu przynajmniej do soboty [emoji3]

Abed - zdrówka dla Synka [emoji5]

I tyle odpisałam, turlam się Jagode budzić.. Do szkoły muszę ją wyekspadowac...

Tymuniek masz cudowną córeczkę i super,że w domku już jesteście:* Nie przejmuj się tym dziewczyno,nic złego maluszkowi nie robisz tym,że pije z butelki.Życzę Ci wytrwałości i obyś szybko doszła do siebie:*

Witajcie

U nas caly tydzien zapowiadają upaly..a ja juz po dwuch dniach tego gorąca mam juz dosc..
Jeszcze co rusz dopytywanie z kazdej strony : ile ci jeszcze zostalo..? Ile Hmm, tego nie wie nikt ;)

Tymuniek - Nelcia przeurocza jest :) Czasem w zyciu wychodzic inaczej niz bysmy chcieli, sie nie przejmoj..wiele dzieci wychowanych jest na mleku z puszki a nie na cycusiu I maja sie calkiem dobrze..Widocznie tak mialo byc..Wazne by malutka sie najadala :)

Lilith co u ciebie??Jak sie czujesz?

Pumelova co do skorczy opisalam jak u mnie wyglądają byc moze te bezbolesne stawianie sie brzucha na ktg tez pokaze zapis skorczy.. A co do odejscia wod to jesli chlusną to nie da sie niezauwazyc..U mnie wlasnie najpierw odeszly wody..Akurat bylam w toalecie, wysiusialam sie a przy wstawaniu nagle zaczelo leciec mi po nogach..w pierwszym momencie zastanawialam sie co jest bo dopiero siusialam..Pojzniej przy kazdym kolejnym wstawaniu robilam sie w moment cala mokra..Ale tak jak juz pisalysmy , kazda ciaza jest inna jak I kazda z nas..Sama sie zastanawiam jak sie tym razem u mnie zacznie.. :)

Anita to I u ciebie juz niedlugo :) 3mam kciuki :)

Patuszka dasz rade, najwazniejsze ze nie jestes tam calkiem sama..masz przy sobie rodzicow..no ale wiadomo ze partner to partner.. Juz niedlugo bedzie przy was.. :)

Maziajka podziwiam ze salas jeszcze rade sie tyle wybawic :)

Wszystkim zycze milego dnia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek, jaka ona śliczna[emoji7][emoji7]
Kochana, nie martw się, nic na siłę! Jakie ma długie nogi[emoji106][emoji106]
Fajnie, że już wróciłyście do domku.

Abed i Aim, Pumelova, gratuluję udanych wizyt!

Aim, trzymam kciuki za ukończenie kursu, tak by było z głowy i papier w kieszeni[emoji106]

Anita, gratulacje zostania ciocią [emoji7]

Pumelova, twoja szyjka dostanie teraz zmasowany atak[emoji6]

Ja dziś na wosk idę, przez tyle lat jestem przyzwyczajona. Nie lubię tych odrastających "pikulców" po maszynce. Coś tak zostawię, ale reszta będzie gładka jak pupka mojej córci[emoji23]
Zaraz śmigam do laboratorium, będzie z głowy i wtedy śniadanie, bo umrę z głodu[emoji16]

Witam się szpitalnie :)

Lilith jak tam sytuacja?

Misia no dzidziuś wagi piorkowej to nie ma, super będzie duży chłopak

Abed jak tam synek? Mam nadzieje, że lepiej
A jaką teściową masz kochaną [emoji6] zasłonki szyje, mi a raczej nowemu synkowi moja teściowa zrobiła kocyk

Maziajka fajnie, że się jeszcze wybawilas przed porodem [emoji4] a ty masz się stawić w szpitalu w czwartek, czy dzień wcześniej?

Aim gratuluję i udanego kursowania [emoji6]

Patuszka powodzenia dziś

Pumelova gratuluję wizyty

Tymuniek cudownie, z karmieniem się nie poddawaj, ale też nic na siłę

Miłego dziewczyny [emoji4]

Hejka

Pumelova wskocz w stroj pielegniarki to i maz sie nie oprze;D gratki udanej wizyty:-)

Aha ja stawiam sie w dzien cc do szpitala czyli w czwartek no chyba ze mi inaczej dzis zleci bo mam ostatnia wizyte ale raczej nic sie nie zmieni.W sumie ciesze sie bo przynajmniej sie przespie.

Alex u nas tez upaly o matko cala spuchnieta jestem.

Tymuniek nie przejmuj sie wiadomo ze zycie weryfikuje nasze plany.Nelcia jest sliczna.

Jezu jaki ukrop ledwo do przedszkola z Jasiem sie dokulalam ....
Spanie mam super a myslalam ze bede miec przed cc nie przespane nocki a tutaj dzis prawie zaspalismy do przedszkola.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelowa- mąż moj wrócił równy tydzien temu..w 37 teraz jesteśmy 38.. akurat na drugi dzien miałam wizytę!
Lekarz zalecił sex piłka spacer..
Ja zajarana ze urodzę w dwa dni haha zapomnij..
od tygodnia 2x dziennie
Spacer minimum 5/6km
I skakanie na piłce
*dodalam od siebie wiesiołek 3x2

I.... dupa! Szyjka skrocona mocno była na tej wizycie,tak lekarz mowil ze w każdej chwili sie moze zacząć a mnie nawet od początku ciazy brzuch nie zabolał!!! ☹️☹️☹️
I tez juz mam mętlik - raz chce a raz wściekła płacze ze sie boje...

Albo Mam jak Ty bo sie brzuch robi jak kamień a ja poprostu nie wiem ze to skurcz ?

Tymuniek jest przeurocza![emoji7] ... na ten moment - chce urodzić haha

Zwariuje sama ze soba!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Tymuniek przeurocza jest:) A nóżki faktycznie długie:)
Póki co jest chłodno więc się tym chłodem delektuje... dziś już od 7 jestem na nogach hehe bo ma przyjechać Ikea wymienić mi materac na twardy.Wogóle to bardzo miło z ich strony. Czatowałam w zeszłym tyg z Panią z obsługi klienta i mówiłam jej że chcielibyśmy wymienić materac ale za Chiny powrotem go nie zwiniemy a takiego dużego nie włożymy do samochodu żeby im.go przywieźć a ta zaproponowała dostawę do domu i odbiór tego materaca-za Free:) Także bardzo miła obsługa:)
Mamy nowy nabytek i od wczoraj wieczorem mój R już robił 3 smoothie, znów jest podjarany jak dziecko hehe
Tak sobie myślę że powinnam poprasować skoro jest taki chłodek ale chyba na myśleniu się skończy:)
1497940536659.jpeg

Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app

Załączniki

• 1497940536659.jpeg
    1497940536659.jpeg
    502,2 KB · Wyświetleń: 394
Do góry